Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli O Koltuğu Hak Etmiyor"

Myp Lideri Yılmaz: "Bahçeli O Koltuğu Hak Etmiyor"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MHP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli o koltuğu hak etmiyor. Hiçbir zaman da hak etmemiştir" dedi.Yaptığı yazılı açıklamayla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ge...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MHP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bahçeli o koltuğu hak etmiyor. Hiçbir zaman da hak etmemiştir" dedi.

Yaptığı yazılı açıklamayla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren Yılmaz, "Entrikalarla Genel Başkan olmuştur. Halktan asla kabul görmemiş siyaseten bir karşılık bulmamıştır. Bahçeli, Kendi başına bir parti kurup seçime dahi sokamaz. Hazır miras üzerinde zoraki bir genel başkandır. Milliyetçilerin ayaklanma zamanı gelmiştir. İlk iş Bahçeli’yi devirmek ve sonra tek çatı altında toplanarak erken seçimde birinci parti olmak milletin bekası ve ülkenin geleceği için kaçınılmazdır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin birçok insanı partiden haksız sebeplerle ihraç ettiğini savunan Yılmaz, "Zoraki metotlarla Türk milli iradesini işgal altına almıştır. Milletimiz kendi öz yurdunda esir ve esaret hayatına mahkum edilmiştir. Bu korkunç senaryonun ve tablonun tek sorumlusu Devlet Bahçeli’dir. Devlet Bahçeli parti kursa bir oy alamaz. Bir partiyi seçime bile sokamaz. Devlet Bahçeli hazır bir miras üzerinde her türlü delege atama ve ihraç etme gibi diğer hilekar yollara başvurarak zoraki bir genel başkanlık modeli ile Millet-i İbrahim yani kutlu şahıs Hz. İbrahim soyu Türkleri tarumar etmiştir. Hiçbir zaman kimse ile eşit şartlarda yarışacak bir kapasiteye sahip olmamıştır" diye konuştu.

Zaman zaman eleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın parti içerisinde olduğu dönemlerde Bahçeli kadar anti demokrat bir tutum sergilemediğini söyleyen Yılmaz, "Bugün beğen beğenme AK Parti de arada birde olsa birileri çıkıp farklı ses olabiliyor. Peki ya Bahçeli karşısında milletvekillerinin durumu nedir? Sesini çıkartanı ihraç sopası ya da hainlik yaftası ya da Bahçeli senaryosu olarak Amerikan veya İsrail ajanlığı suçlaması bekliyor. Kısaca bu ülke de milliyetçi taban bu adam varken rezilliğe ve sus pus olmaya mahkumdur" şeklinde konuştu.

Yılmaz olası bir erken seçimin MHP için hüsran olacağını da vurgulayarak şunları söyledi:

"Türkiye de olası bir erken seçimde MHP eğer kongre yapmadan Bahçeli ile devam ederse barajı dahi geçemez. Aymazlık tavan yapmış ve milletin seni istemiyoruz uyarılarına 20 yıldır kulak tıkanmıştır. Bundan sonra milliyetçi taban düşen görev gerçekten vatan sevgisi var ise Devlet Bahçeli’yi o koltuktan indirmek olmalıdır. Bahçeli o koltuğu hak etmiyor, hiçbir zaman da hak etmemiştir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.