Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Uzlaşırsa Koltukta Kalabilir”

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Uzlaşırsa Koltukta Kalabilir”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli uzlaşırsa koltukta kalabilir. Şimdi adayları ülkücü mü değil mi gereken tasnifi yapar ve sonunda demokratik bir kongre ile koltuğ...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli uzlaşırsa koltukta kalabilir. Şimdi adayları ülkücü mü değil mi gereken tasnifi yapar ve sonunda demokratik bir kongre ile koltuğu korumak için uzlaşı yolunu açık tutar” dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. Yılmaz yaptığı açıklamada, “Devlet Bahçeli akıllı adamdır. Şimdi adayları ülkücü mü değil mi gereken tasnifi yapar ve sonunda demokratik bir kongre ile koltuğu korumak için uzlaşı yolunu açık tutar. Bu işi zorlaştırmak Bahçeli’yi yıpratmaktadır. Sonuçta Bahçeli tek başına kalmıştır. Etrafında ne Bahçeli’ye ne de memlekete yararı olacak nitelikte adam göremiyorum” dedi.

“BAHÇELİ BİRLEŞME VE HANGİ İSİMLERE DAVET YAPACAĞINI NETLEŞTİRMELİ”

MYP Lideri Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Devlet Bahçeli kongre öncesinde uzlaşma ararsa yönetimi parti meclisi listesi ve genel başkanlık yardımcılıkları üzerinde fazla ısrar etmeden sadece kendisinin kalma şartını ortaya koymalıdır. Bunun dışında bir durum kabul edilemeyeceği gibi adı değişim de olmaz. Bahçeli’nin kendi başına bu saatten sonra parti meclisi ya da başkanlık divanı oluşturması mümkün değildir”.

“DEĞİŞİM İÇİN KİM NE ALACAK MÜZAKERE SÜRECİ BAŞLAMALIDIR”

“Sayın Bahçeli ihraç edeceği isimleri belirlemiştir” diyen Yılmaz, “Bunlarla ilgili doğru adımı doğru saatte atacaktır. Bu saatten sonra bir taraftan da yeni parti meclisi ve başkanlık divanı nasıl şekillenecek millete nasıl bir değişim sunulacak bunun müzakereleri uzlaşma yolu aranacak tarafla başlatılmalıdır. Umarım Devlet Bahçeli kalmak için kendisinin önünde bulunan bu şansı da heba ederek tamamen siyasetten çekilmek zorunda kalmaz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.