MYP Lideri Yılmaz: “Dünyanın En Büyük 5 Ekonomisinden Biri Olacağız”

MYP Lideri Yılmaz: “Dünyanın En Büyük 5 Ekonomisinden Biri Olacağız”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, ülkeyi yeni bir parti ve vizyonla düzlüğe çıkaracaklarını söyledi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, ülkeyi yeni bir parti ve vizyonla düzlüğe çıkaracaklarını söyleyerek, "Dünyanın en büyük 5 ekonomisinden biri olacağız” dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, parti olarak Merkez Bankası’na baskı yapılmaması konusunda defalarca uyarılarda bulunduklarını belirterek, “Her baskı, kuru yukarı yönlü taşımaktadır. Bu durum sürdürülemez bir çıkmaza gitmektedir. Vatandaş yoksullaşıyor” dedi.

“VERGİLERİ KALDIRACAĞIZ”

“Meclis’te yerimizi almamız durumunda vergilerin kaldırılması yönünde çalışmalar yapacağız” diyen Yılmaz, asgari ücreti 2 bin, işsizlik maaşını da en az 900 lira yapacakları vaadinde bulundu. Yılmaz, “Bununla beraber vatandaşlarımızın kredi kart borçlarının bir bölümünü de sileceğiz. Medyamız yeni parti ve siyasi figürlere yer vermek sureti ile tıkanan siyasetin önünü açması gerekiyor. Bu mana da parti programlarımız kalabalık olmasına rağmen bu çalışmalar medyamızda yeterli yer bulmadığı için halkımızla kucaklaşmamız gecikiyor. Halbuki eşit yer verilmesi durumunda milletimiz mevcut partiler dışındaki seçeneklere de kolaylıkla ulaşabilir. Bu manada medyamızdan daha fazla ilgi bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.