Nanı İmzayı Attı

Nanı İmzayı Attı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Nani, kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeyi yaklaşık 10 bin taraftarın önünde imzayı attı.Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivert...

Fenerbahçe’nin yeni transferi Nani, kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeyi yaklaşık 10 bin taraftarın önünde imzayı attı.

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli ekip, İngiliz ekibi Manchester United’ın Portekizli yıldızı Luis Nani’yi kadrosunu kattı. Yıldız futbolcu için Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda coşkulu bir tören düzenlendi. İmza törenine sportif direktörü İtalyan Giuliano Terraneo ile birlikte 17 numaralı formasıyla çıkan Nani, taraftarları selamladı.

“DAHA BÜYÜK BİR KUTLAMA"

İmza töreninde konuşan Fenerbahçe’nin sportif direktörü İtalyan Giuliano Terraneo, “Bu transferde bize yardımcı olan başkanımıza yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bundan birkaç ay sonra daha büyük bir kutlamayı burada beraber yapabiliriz” dedi.

NANI: “DOĞRU KARAR VERDİM”

Yıldız futbolcu Nani ise, sarı-lacivertli takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bana bu güzel karşılamayı yaptığınız için teşekkür ediyorum. Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşıyorum. Fenerbahçe’nin oyuncusu olduğum için mutluyum. Daha şimdiden eminim buraya gelmekte doğru karar verdiğime. Sizi sahada mutlu etmek istiyorum. Umuyorum ki hep birlikte mutlu oluruz" diye konuştu.

Açıklamaların ardından Nani, taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde kendisinin 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. İmzanın ardından Nani, taraftarlara Türkçe olarak teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.