Narlıdere Kadın Dayanışma Merkezi Yeni Sezonu Açtı

Narlıdere Kadın Dayanışma Merkezi Yeni Sezonu Açtı

Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi, yaz döneminin ardından yeni hizmet sezonuna, yeni aktiviteler ve sosyal projeler ile başladı.

- Narlıdere Belediyesi Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi, yaz döneminin ardından yeni hizmet sezonuna, yeni aktiviteler ve sosyal projeler ile başladı.

Narlıdere Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nin yeni dönem çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, toplumun kadını özgür ve ayakları üstünde duran bir birey olarak kabul etmesi bu konuda kadınlara pozitif ayrımcılık uygulaması gerektiğini ifade etti. Batur; “Kadınların ekonomik bağımsızlığını kazanarak, ayakları üzerinde durmasını çok önemsiyoruz. Biz kadınlara balık vermektense, balık tutmayı öğretiyoruz. 2004 yılında kurulan merkezimizle, güzel projelere imza atarak, merkezimizi her geçen gün daha da büyüterek hizmet vermeye devam ediyoruz. Daha önce Merkezimizde verdiğimiz meslek edindirme kurslarına şimdi yenilerini ekliyoruz. Bu yeni eğitim-öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile El Sanatları, İngilizce, Diksiyon ve Güzel Konuşma, Üç Boyutlu Kağıt Tekniği kurslarını vereceğiz. Bu kurslara katılım için yoğun bir başvuru aldık. Dokuz Eylül Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim dalı işbirliği ile başlattığımız 'Evde Hasta ve Yaşlı Bakımı' çalışmalarımız ile Ekonomi Üniversitesi işbirliği ile ayda bir yaptığımız “Sağlıklı Günler” çalışmalarımız da devam edecek.” dedi.

KADINLARA STRES SEMİNERİ

Narlıdere Belediyesi Kadın Danışma Merkezi sezonun ilk çalışmasını, TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) Narlıdere Şubesi Kadın Kollarını ziyaret ederek başladı. Yeni seçilen TEMAD Yönetim Kurulu Üyelerini ve Kadın Kolları'nı kutlayan Merkez yetkilileri, ziyaret programının ardından GETAT-DER Derneği’nin katkılarıyla hazırlanan Alternatif ve Tamamlayıcı Tıbbın, “Bütünsel Bakış Açısı” ile stres ile baş etmenin yolları konulu bir çalışmayı Narlıdere AKM belediye meclis salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. GETAT-DER Derneği Başkanı Fatih Küçükuysal’ın, meclis salonunda demo uygulamada alternatif ve tamamlayıcı tıp yöntemleri ve bakış açısı, stres ve bağımlılık alt nedenleri, psişik fenomenler ve duyu dışı algıları fark etmek, biyoenerji dengeleme ve enerji bedenimiz konuları katılımcılara aktarıldı.

NARLIDERE KADIN DAYANIŞMA MERKEZİ YENİ SEZONU AÇTI

NARLIDERE KADIN DAYANIŞMA MERKEZİ YENİ SEZONU AÇTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.