Nata Holding’den Erdoğan’ın Çağrısına Tam Destek

Nata Holding’den Erdoğan’ın Çağrısına Tam Destek

Nata Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AVM yatırımcılarına yaptığı kiralamalarda Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla, tüm kiracılarının arzu etmeleri halin...

Nata Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AVM yatırımcılarına yaptığı kiralamalarda Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısına destek vermek amacıyla, tüm kiracılarının arzu etmeleri halinde Türk Lirası’na geçebileceklerini belirtti.

Nata Holding’ten yapılan açıklamada, konuyla ilgili tüm kiracılarına yazılı bir açıklama gönderildiği belirtildi. Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, “Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu çağrıya sessiz kalmak istemedik ve kendi bünyemizde bu surece yapabileceğimiz destek hususunda hızlı ve keskin bir kararla tüm AVM’lerimizdeki kiracılarımızın Dolar ya da Euro ile yapılmış kira kontratlarını TL olarak değiştirebilecekler"dedi. Namık Tanık, bu kararın kiralaması yeni başlamış AVM projelerini de kapsadığını bildirdi.

Yapılan açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi:

"Birlik ve beraberliğimizin her zamandan daha önemli olduğu bu günlerde alınan kararın ülkemiz ekonomisine katkı sağlaması temenni ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.