Naturel Beden, Zihin Ve Ruh Sağlığı Etkinlikleri Fuarda

Naturel Beden, Zihin Ve Ruh Sağlığı Etkinlikleri Fuarda

29 Ağustos Cuma günü kapılarını 83’üncü kez açacak İzmir Enternasyonal Fuarı birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerden biri de beden, zihin ve ruh sağlığına ilişkin olacak.

- 29 Ağustos Cuma günü kapılarını 83’üncü kez açacak İzmir Enternasyonal Fuarı birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Fuar kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerden biri de beden, zihin ve ruh sağlığına ilişkin olacak.

Festiva tarafından organize edilen Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı etkinlikleri 1, 2 ve 3 Eylül tarihlerinde, İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Dinamik, coşkulu ve etkili bir fitness sistemi yaratmak için, Latin ve uluslararası müzik ve dans hareketlerini kapsayan Zumba; ‘Meleklerin mesajlarını nasıl alırız?’, ‘Meleklerin mucizelerini ilişkiler, aşk, bereket ve sağlık alanında nasıl yaşarız?’, ‘Enerjimizi gün içinde nasıl yüksek tutarız?’ gibi soruların yanıt aranacağı Meleklerle Yaşamak söyleşisi; isimlerimiz içerisindeki harflerin taşıdığı anlamları yorumlayan, geleceğimiz, sağlığımız ve yaşantımız hakkında bize bilgiler vermeyi amaçlayan, yani bize bizi anlatan bir sistem olan Akrofonoloji; burçlar arası duygusal ilişkilerin, astrolojik öngörüler eşliğinde açıklanacağı Yeni Çağda Duygular ve İlişkiler söyleşisi; kökleri binlerce yıl öncesine uzanan, fiziksel bedenin, zihnin ve ruhun bir bütün olduğunu bizlere hatırlatan dünyanın en eski sağlık sistemi ve yaşam öğretisi olan Herkes için Yoga; öfke, kaygı, korku, baskı gibi negatif duygulardan arınmayı ve çözülmeyi amaçlayan Sana Seni Çalayım piyano dinletisinde Fuar ziyaretçileri buluşacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sapliğinde İZFAŞ tarafından organize edilen İzmir Enternasyonal Fuarı, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. Fuara girişlerde kentkart kullanılacak. İzmir Enternasyonal Fuarı ziyaret saatleri 16.00 - 23.00 olarak gerçekleşecek.

NATUREL BEDEN, ZİHİN VE RUH SAĞLIĞI ETKİNLİKLERİ FUARDA

NATUREL BEDEN, ZİHİN VE RUH SAĞLIĞI ETKİNLİKLERİ FUARDA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.