Naz Naz’da Herşey Yolunda

Naz Naz’da Herşey Yolunda

Yeni sezon öncesi ikinci kamp dönemini de tamamlayıp Nazilliye dönen Nazilli Belediyespor, lige bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren siyah beyazlılar, ilk lig...

Yeni sezon öncesi ikinci kamp dönemini de tamamlayıp Nazilliye dönen Nazilli Belediyespor, lige bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren siyah beyazlılar, ilk lig maçına kadar hazırlık maçlarıyla eksiklerini kapatmayı planlıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, Isparta Davraz kampını da başarılı bir şekilde tamamlayıp Nazilli’ye döndü. Antrenmanlarına Esat Ergüler spor tesislerinde aralıksız devam eden Siyah İnciler, Teknik Direktör Cüneyt Biçer ve yardımcı antrenörler eşliğinde sabah ve akşam olmak üzere günü çift idmanla tamamlayıp sıkı programlar eşliğinde çalışmalarına devam ediyor. Antrenmanlarda koordinasyon ve taktiksel çalışmalar yapan Naz Naz’lı futbolcular, kuvvet artırmaya yönelik fitness salonuna da giriyor. Kaleciler genellikle kaleci antrenörü eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı dikkat çekerken, Naz Naz’lı futbolcular 5-2 oyun ve takım halinde duran top çalışması ile Stretching gibi çalışmalar da yapıyor. Takım’da hafif sakatlıkları bulunan Serkan Yalçın ve Mehmet Ersavaş dışında yeni sezon öncesi herşey yolunda gidiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.