Nazilli Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Nazilli Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Nazilli Belediyesi Temmuz 2015 dönemi Meclis toplantısı yapıldı.Nazilli Belediye Meclisi Temmuz 2015 dönemi olağanüstü toplantısının 1. birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. maddesi gereğince toplandı. Be...

Nazilli Belediyesi Temmuz 2015 dönemi Meclis toplantısı yapıldı.

Nazilli Belediye Meclisi Temmuz 2015 dönemi olağanüstü toplantısının 1. birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. maddesi gereğince toplandı. Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Başkanlığında Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılan toplantıda 5 (beş) yazılı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meclis toplantısının ilk gündem maddesi olan 5 yıllık yatırım programında 2015 dilimine ilave yapılması görüşülerek oy birliği ile karara bağlanırken Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım yapılmasını görüşen Meclis Üyeleri kararı yine oy birliği ile onayladı. 2015 gelir tarifesine ek kalemlerin eklenmesini oy birliği ile karar veren Meclis, İsabeyli Belediye Meclisinin 01.02.2013 Tarih 13/15 Sayılı Meclis Kararının iptalini görüşerek oy çokluğu ile onadı. Meclis toplantısının son gündem maddesi olan 01.04.2015 Tarih 41 Sayılı Meclis kararının düzeltilmesi hakkında görüşen Meclis Üyeleri oy birliği ile kabul ederken bir daha ki meclis toplantısında görüşülmek üzere fikir ve önerilerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.