Nazilli Belediyesi, Elazığ'a battaniye gönderiyor

Nazilli Belediyesi, Elazığ'a battaniye gönderiyor

Merkez üssü Elazığ olan ve bölgenin birçok ilinde hissedilen depremin yaralarını sarmak üzere Nazilli Belediyesi 1000 battaniye gönderecek.

Elazığ'daki depremin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 20:55'te 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi. Deprem Kilis'ten Samsun'a birçok ilde hissedildi. Öte yandan 21:08'de 5.4, 21,17'de 5,1 şiddetinde artçı sarsıntılar meydana gelirken son deprem ise 22.49'da merkez Kavakköy-Sivrice 4.5 şiddetinde oldu. 6,8'lik depremde Elazığ'da 3, Malatya'da 5 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Depremin yaralarını sarmak üzere Nazilli Belediyesi, Cumartesi sabahı deprem bölgesinde olmak üzere bu gece 1000 battaniye gönderecek. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Elazığ’daki vatandaşlarımıza bu gece 1000 battaniye gönderiyoruz. Sabah yerine ulaşmış olacak. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.