Nazilli Belediyesi Hemzemin Geçitte Düzenleme Ve Yenileme Çalışması Yaptı

Nazilli Belediyesi Hemzemin Geçitte Düzenleme Ve Yenileme Çalışması Yaptı

Denizli Aydın Devlet Karayolu üzerinde yer alan Güzelköy hemzemin geçidi Nazilli Belediyesi tarafından yenilendi.Nazilli’ye yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta yer alan Güzelköy Mahallesi girişindeki hemze...

Denizli Aydın Devlet Karayolu üzerinde yer alan Güzelköy hemzemin geçidi Nazilli Belediyesi tarafından yenilendi.

Nazilli’ye yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta yer alan Güzelköy Mahallesi girişindeki hemzemin geçit Nazilli Belediyesi tarafından yeniden düzenlendi. Denizli- Aydın Devlet Karayolu üzerinde yer alan Nazilli’ye bağlı Güzelköy Mahallesinin giriş yolu üzerindeki hemzemin geçidin 25 metre uzunluğundaki bozuk olan asfaltı Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kazıldı. Bozuk olan asfaltın kazılmasından hemen sonra karayolundan raylara kadar olan yaklaşık 10 metrelik bölüm yeniden asfaltlanırken raylardan sonra mahallenin ana giriş yolunun 15 metrelik bölümüne de kilitli parke taşı döşendi.

Düzenlemelerin yapıldığı bu geçidin sadece Güzelköy Mahallesi girişi olmadığını, bu geçit ile 5-6 mahalleye geçiş yapıldığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Güzelköy Mahallesi ana girişinde bulunan hemzemin geçit yolunda yenileme ve düzenleme çalışmaları yapılması şart hale gelmiş durumdaydı. Mahalle sakinleri de bu yol ile ilgili sıkıntılarını daha önce dile getirip can ve mal kayıplarının oluşabileceği kazalardan endişe duyuyorlardı. Mahalle sakinlerinin sıkıntı yaratan bu yol için düzeleme ve yenileme taleplerini bize iletmelerinden sonra gerekli incelemeleri yaparak hemen çalışmayı başlattık. Gerçek anlamda yoğun trafiğin yaşandığı hemzemin geçit ve yolunda asfaltlama ve parke taşı döşemesini 2 iş gününde ekiplerimiz tamamladı. Şimdi daha düzgün bir girişi olan bu geçitte her ne olursa olsun yine de sürücülerimizin dikkatli olmasını tavsiye ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.