Nazilli Belediyesi, İsabeyli’de Değişime Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi, İsabeyli’de Değişime Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İsabeyli Mahallesinde stabil halde bulunan mevcut toprak yolların alt yapı düzenlemesini gerçekleştirerek yolların kaldırım ve zeminlerini parke taşı i...

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İsabeyli Mahallesinde stabil halde bulunan mevcut toprak yolların alt yapı düzenlemesini gerçekleştirerek yolların kaldırım ve zeminlerini parke taşı ile kaplıyor.

İsabeyli Mahallesindeki çalışmalarına Nature Park Evleri mevkiinde devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önceden stabil hale getirilmiş olan 1302, 1306, 1310 sokakların da altyapı düzenlemesini gerçekleştirerek yolların parke taşı kaplama işlemine devam ediyor. Çalışmalar sonunda yaklaşık 4 bin 500 metrekare alan parke taşı ile kaplanmış olacağı belirtildi.

Nazilli Belediyesinin İsabeyli Mahallesinde gerçekleştirmiş olduğu yol açma ve parke taşı kaplama çalışmaları ile İsabeyli mahallesinin İmar ve Şehircilik açısından planlı ve modern bir şekilde yapılandığını ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla önceden bu sokaklarda evleri olan vatandaşlarımız da toz ve çamur derdinden kurtuldu. Yolların daha düzenli hale getirilmesi ile de trafik akışı daha sağlıklı şekilde gerçekleşecek. Yapılan yeni yollar İsabeyli halkımıza hayırlı olsun. Nazilli Belediyesi olarak çalışmalarının aralıksız sürecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.