Nazilli Belediyesi, Turan İlköğretim Okuluna Yeni Kantin Yapıyor

Nazilli Belediyesi, Turan İlköğretim Okuluna Yeni Kantin Yapıyor

Nazilli Merkezde ve mahallerindeki anaokulu, ilköğretim, ortaöğretim ve liselere destek ve yardımını eksik etmeyen Nazilli Belediyesi bu kez Turan İlköğretim okuluna yeni kantin binası yapıyor.Nazilli...

Nazilli Merkezde ve mahallerindeki anaokulu, ilköğretim, ortaöğretim ve liselere destek ve yardımını eksik etmeyen Nazilli Belediyesi bu kez Turan İlköğretim okuluna yeni kantin binası yapıyor.

Nazilli Belediyesi Turan İlköğretim okuluna yeni kantin binası yapıyor. Her daim Nazilli Merkez ve mahallelerindeki okullar üzerinden yardım ve destek elini çekmeyen Nazilli Belediyesi bu kez Turan İlköğretim okulunun bahçesine okul binasına en yakın konumda olacak şekilde yeni kantin binası için kolları sıvadı. Nazilli Merkezde ve mahallerindeki anaokulu, ilköğretim, ortaöğretim ve liselerin gerek okul bahçesi düzenlemesi gerek okul araç gereç eksiğinin giderilmesi gibi pek çok konuda okullara verdiği desteklere bir yenisini daha ekleyerek okul binasına daha yakın konumda olacak şekilde planlanan yeni kantin binasının temelini attı. Yaz tatili fırsatını değerlendirerek çalışmalarına başlanan bina yeni eğitim öğretim yılına hazır olacak. Okulun hemen yanında kuzey giriş kapısı önünde yapımı başlanan kantin iki bölümden oluşacak. Öğrencilerin alışverişlerini yapabilecekleri bölümün yanı sıra yemeklerini yiyebilecekleri ayrı bir oturma alanının oluşturulacağı kantin binası 61 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak. Turan Mahallesi Mustafa Piyancı Caddesine de bakacak olan yeni kantin binasına dışarıdan da alışverişlerin yapılabilmesi için bir de servis penceresi açılacak. Bunun yanında okul bahçesinde yine okulun kuzey kısmındaki duvarında öğrencilerin kullanabilecekleri şartlarda yeni çeşmeler takılacak.

Mevcut kantin binasının okul binasına olan uzaklığı ve öğrencilerin kış aylarında çektiği zorluklar göz önünde bulundurularak yeni kantin binası yapım çalışmalarına başlandığını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Çok uzun zamandır okul idaresi ve velilerimiz bu konuda bizden yardım istiyorlardı. Nazillimizde en eski ve köklü okulların başında gelen Turan İlk Öğretim okulunda okul binası ile kantin arasında oldukça uzun bir mesafe yer almakta. Öğrencilerimiz zil çalıp kantine gidinceye kadar ve alışverişini yapıncaya kadar oldukça zaman harcıyor kahvaltı yada beslenmesini yapamadan sınıfına dönmek zorunda kalıyorlardı. Geleceğimizin tek garantisi olan çocuklarımız için biz Nazilli Belediyesi olarak okullarımıza her türlü yardım ve desteği elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.