Nazilli Belediyesinden Camilere Destek

Nazilli Belediyesinden Camilere Destek

Nazilli Belediyesi Yeşil mahalle Atatürk Bulvarı kenarında bulunan Fatih camisinde tuvalet ve abdest alma yerinin yapımı gerçekleştirildi.Nazilli ve çevresinde bulunan birçok cami ve mescidin yapılmas...

Nazilli Belediyesi Yeşil mahalle Atatürk Bulvarı kenarında bulunan Fatih camisinde tuvalet ve abdest alma yerinin yapımı gerçekleştirildi.

Nazilli ve çevresinde bulunan birçok cami ve mescidin yapılmasına, tadilatına ve eksiklerin giderilmesine yardımcı olan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeşil mahallede bulunan Fatih camisinin eski ve kullanılmaz durumda bulunan tuvalet ve abdest alma yerini yıkarak yerine cami cemaatinin rahat edebileceği yeni tuvalet ve abdest alma yerinin yapımı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi olarak Nazilli ve çevresinde cami ve mescidin yapımını gerçekleştirmelerinin yanı sıra zaman zaman ortaya çıkan camilerdeki eksikliklerin ve tadilat işlerinin Nazilli Belediyesi tarafından ifade etti. Alıcık’’ Camiler insanların en kalbi duygularla ibadetlerini yapabildikleri mekânlardır. Camilerde mescitler Allah’ın evidir. Bizler bu hizmetleri hem Allah rızası için hem de cami cemaatinin rahatı için yapıyoruz. Yapılan hizmetler vatandaşlarımıza hayırlı olsun’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.