Nazilli Belediyesi’nden engellilere ulaşım desteği

Nazilli Belediyesi’nden engellilere ulaşım desteği

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karahayıt’a gezi düzenleyen Nazilli Bedensel Engelliler Derneğine (NBED) ücretsiz ulaşım desteği verdi.Türkiye’nin önde gelen termal su merkezlerin...

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karahayıt’a gezi düzenleyen Nazilli Bedensel Engelliler Derneğine (NBED) ücretsiz ulaşım desteği verdi.

Türkiye’nin önde gelen termal su merkezlerinden biri olan Karahayıt’a gitmek için Başkan Alıcık’a talepte bulunduklarını belirten dernek üyeleri, “Sularının şifalı olduğu söylenen Karahayıt’a gitmek istiyorduk. Sağ olsun başkanımız bizi kırmadı, araç tahsis etti. Çok yaşasın Haluk Başkan” ifadelerini kullandı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Denizli il merkezine yaklaşık 40 kilometre mesafede konumlanan ve mineral bakımından oldukça zengin yer altı sularına sahip olan Karahayıt’a gezi düzenleyen Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NBED)’ne kültür hizmetleri kapsamında ulaşım desteği verdi.

Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden üyeler ve Dernek Başkanı Ayşe Çınkıt, “Sularının şifalı olduğu söylenen Karahayıt’a gitmek istediğimizi başkanımıza söyledik. Sağ olsun şimdiye kadar bizi hiç kırmadı. Dün olduğu gibi bugün de engellilerin yanında oldu. Yaptığımız gezilerde bize ücretsiz ulaşım desteği verdi. Çok yaşasın Haluk Başkan” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.