Nazilli Belediyesi’nden Gıda Yardımı

Nazilli Belediyesi’nden Gıda Yardımı

Nazilli Belediyesi, Ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.Nazilli Belediyesi, Ramazan ayında dar gelirli ailelere gıda yardımında buluna...

Nazilli Belediyesi, Ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.

Nazilli Belediyesi, Ramazan ayında dar gelirli ailelere gıda yardımında bulunarak, ailelerin yüzlerindeki tebessüme, evlerindeki huzura vesile oluyor. Belediye Personeli tarafından özenle hazırlanan Ramazan gıda yardımı kolileri yine özen ve itina ile ihtiyaç sahiplerine birebir teslim ediliyor. 2000 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayında gıda yardımında bulunduklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Sosyal yardımlardan yararlanabilme sürecinde gerekli şartları taşıyan vatandaşların Nazilli Belediyesi’ne müracaat ettiklerini ve başvuruların değerlendirilme aşamasında Nazilli Belediyesi personelinin adreslere giderek gerekli araştırmayı yerinde inceledikten sonra yardımın yapıldığını ifade etti. Yardıma muhtaç olduğu belirlenen ailelere, içerisinde çeşitli gıda maddeleri bulunan Ramazan gıda kolilerinin büyük bir özen ile dağıtıldığını vurgulayan Başkan Alıcık; “Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kuru gıda yardımında bulunuyoruz. Belediyemizin imkânları ve hayırsever insanlarımızın katkı ve destekleri ile oluşturduğumuz yardım paketlerini Muhtarlarımız ve diğer kriterlere göre tespit etmiş olduğumuz mahallelerde ihtiyaç sahibi olduğuna inandığımız insanlarımıza dağıtıyoruz. Nazilli Belediyesi olarak rahmet ayında, bereket ayında ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına bir nebze de olsun merhem olmaya çalışıyoruz. Bize destek olan hayırsever insanlarımızdan da Allah razı olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.