Nazilli Belediyesi’nden Kestel Mahallesi’nde Çok Amaçlı Cemiyet Alanı

Nazilli Belediyesi’nden Kestel Mahallesi’nde Çok Amaçlı Cemiyet Alanı

Nazilli Belediyesi Kestel Mahallesine çok amaçlı cemiyet alanı ile mutfak, tuvaleti ve deposu olan müştemilat binası yapıyor. İnşaatı devam eden alanının yapılacak çevre düzenlemeleri sonrasında Keste...

Nazilli Belediyesi Kestel Mahallesine çok amaçlı cemiyet alanı ile mutfak, tuvaleti ve deposu olan müştemilat binası yapıyor. İnşaatı devam eden alanının yapılacak çevre düzenlemeleri sonrasında Kestel Mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Kestel Mahallesi’ne yapmış olduğu ziyarette vatandaşların düğün, nişan gibi cemiyetlerini yapabileceği üstü kapalı bir alanının olmadığı bilgisini almasının hemen ardından Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat vererek çalışmaların başlatılmasını istedi. Başkan Alıcık’ın talimatını vermesinin ardından alanın yapılacağı yer belirlenerek çok amaçlı cemiyet alanı inşasına başladı. Mahalle Tüzel kişiliğine ait 1679 metre karelik alanda 25x15= 375 metre karelik çok amaçlı cemiyet alanı ve hemen yanına da 16,5x5= 82,5 metrekarelik müştemilat binasının yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık beraberinde gittiği Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan ile Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur’dan bilgiler aldı. Profil kaideli çelik Konstrüksiyon malzemeden oluşacak sosyal amaçlı çatının tabanının Silimli beton parke taşı ile kaplanarak düzenleneceğini belirten Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur aynı zamanda bu kapalı alanın hemen yanına 16,5x5= 82,5 metrekare ebadında içerisinde wc, mutfak, yemek pişirme alanı ve deposu olan müştemilat binasının da yapımının sürdüğü söyledi.

Başkan Alıcık inşaat alanındaki incelemesinden sonra mahalle muhtarı Yılmaz Sevinin ile birlikte Kestel Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Mahalleye böyle bir cemiyet alanına uzun zamandır ihtiyaç duyduklarını belirten Mahalle sakinleri Nazilli Belediyesinin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade ederlerken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye olarak ilçeye bağlı tüm mahallelerde vatandaşın en çok ihtiyaç duydukları hizmetleri göz önünde bulundurarak çalışmalar yaptıklarını hatırlattı. Mahalle sakinlerinin rahatı için mesai saati gözetmeden çalıştıklarını belirten Alıcık; “Mahallelerimizdeki eksikleri tespit ederek çözüme kavuşturuyoruz. Belediyemiz kendi imkânları ile mahallelerde en çok ihtiyaç duyulan hizmetleri gerçekleştiriyoruz. En kısa süreçte tamamlanacak bu üstü kapalı çok amaçlı cemiyet alanının Kestel Mahallesi halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Mahalle sakinlerinin çocukları tarafından sevgiyle karşılanan Haluk Alıcık Çocuklar ile fotoğraf çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.