Nazilli Belediyesi’nden Su Birikintisi Önlemi

Nazilli Belediyesi’nden Su Birikintisi Önlemi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Sanayi Sitesinde esnaflar ile bir araya gelmesinin ardından sanayi esnafının sorunlarına çözüm üretmek için gerekli çalışmaları başlattı.Nazilli Belediye Başkanı...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Sanayi Sitesinde esnaflar ile bir araya gelmesinin ardından sanayi esnafının sorunlarına çözüm üretmek için gerekli çalışmaları başlattı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık önceki gün Sanayi Sitesinde esnaflar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Sanayi esnafının Sanayi Sitesi içerisinde aski ekiplerinin su patlağı tamiratları sırasında bozulan ve ayrıca kullanım ve iklimsel şartlara bağlı olarak deforme olan yollarda tamir tadilat ve bakım çalışmalarını başlattı. Özellikle esnafların dükkân önlerinde oluşan deforme kısımlara öncelik verilerek çalışmaların başlatıldığını belirten Başkan Alıcık sanayi esnafının ve müşterilerinin yaklaşan kış aylarında sıkıntıya düşmemeleri için öncelik verildiğini söyledi.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yeni sanayide başlatılan çalışmalarda önce bozuk yolların tespitini yaparak deforme olan kısımların asfaltlarını kazıdı. Kazınan kısımların torak dolguları yapılarak asfalt ile kaplamalarına devam ediliyor. Çalışmaların en kısa süreçte tamamlanacağını ifade eden Bakan Haluk Alıcık, yapılan işlemler ile kış aylarındaki yağışlar ile bu yollarda su birikintisi oluşmasının de önüne geçileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.