Nazilli Belediyesinden Üniversite Adaylarına Tercih Danışmanlığı Standı

Nazilli Belediyesinden Üniversite Adaylarına Tercih Danışmanlığı Standı

Üniversite tercihlerini yapacak öğrencilere destek sağlayan Nazilli Belediyesi alanında uzman eğitimcilerin işbirliği ile üniversiteye yerleşmek isteyen öğrenciler için tercih danışma stantları açtı.N...

Üniversite tercihlerini yapacak öğrencilere destek sağlayan Nazilli Belediyesi alanında uzman eğitimcilerin işbirliği ile üniversiteye yerleşmek isteyen öğrenciler için tercih danışma stantları açtı.

Nazilli Belediyesi’nden üniversiteye gitmeye hazırlanan öğrencilere rehberlik hizmeti. “Doğru tercih her zaman kazandırır. Doğru tercih iyi bir üniversite iyi bir hayattır” düşüncesi ile Nazilli de üç merkezde oluşturulan tercih çadırı ile üniversite tercihi yapacak olan gençlerimize tercih hizmeti sunuyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışında sınır tanımayan Nazilli Belediyesi Eğitimde de sınır tanımıyor. Alanında uzman eğitimciler ile işbirliği yapan Nazilli Belediyesi şehrin 3 ayrı noktasında açtığı tercih danışma stantlarında öğrencilere ücretsiz danışmanlık yapıyor.

Tercih yapma süreci olan 06.07.2015 ve 10.07.2015 tarihleri boyunca öğrencilere danışmanlığı Genel Koordinatör Eğitmen Cemal Çakıroğlu Eğitmen Bünyamin Turan, Halil Aydın, Ali Yavuz ile Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün görevli personeli yapıyor.

“İYİ BİR TERCİH İYİ BİR ÜNİVERSİTE DEMEKTİR”

Bütün yılını üniversite sınavlarına hazırlanarak geçiren öğrencilerin doğru tercihler yaparak istedikleri okullara gidebilmeleri için alanlarında Uzman Eğitimciler ile şehrin 3 ayrı noktasında danışma stantları açtıklarını belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Nazilli Belediyesi olarak üniversite tercihlerinde de gençlerimizin yanındayız. Doğru tercih her zaman kazandırır. İyi bir tercih iyi bir üniversite demektir.Üniversite Sınavını kazanan öğrencilerimizin hangi puanlarla hangi üniversitelerde daha iyi eğitim görmelerini sağlamak için 06.07.2015 ve 10.07.2015 tarihleri arasında Kahve Diyarı, TEB önü ve Halk bankası önündeki stantlarında uzman Eğitmenlerin yönlendirmeleri ile rehberlik hizmeti vereceğiz. Geleceğimiz olan gençlerimizin geleceklerine yön vermelerine yardımcı olmak, Üniversite adaylarımızın böyle zor ve stresli günlerinde yanlarında olmak bizim için bir görevdir. Çünkü onlar bizim için çok değerli ve her biri özeldir. Allah hepsinin yardımcısı olsun. İnşallah belirledikleri hedefler doğrultusunda her biri yapacakları doğru tercihler ile istedikleri okullara yerleşir. Böyle bir hizmet vererek onların yanında olmaktan biz çok mutluyuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.