Nazilli Belediyespor Kritik Maça Hazır

Nazilli Belediyespor Kritik Maça Hazır

Nazilli Belediyespor, 2. Lig Kırımızı Grup’ta ligin bitimine 2 hafta kala play-off yolunda en önemli maçlardan biri olan Ankaragücü karşılaşmasına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.Spor Toto 2. Lig Kı...

Nazilli Belediyespor, 2. Lig Kırımızı Grup’ta ligin bitimine 2 hafta kala play-off yolunda en önemli maçlardan biri olan Ankaragücü karşılaşmasına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’un 33. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Nazilli Belediyespor, kritik maça hafta boyunca yaptığı çalışmalarla hazırlandı. Zorlu maç öncesinde siyah-beyazlı takımda, sakatlığı devam eden Abdullah Temircan dışında eksik bulunmuyor. Son 2 haftaya girerken 50 puanla 6. sırada bulunan Siyah İnciler, bu maçtan mutlaka 3 puan almak istiyor. Hafta boyunca 3 puana odaklandıklarını belirten Nazilli Belediyespor teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, “Pazarspor maçında şanssız bir mağlubiyet aldık. Play-off kaderimizi belirleyecek bir maça çıkıyoruz. Artık bu maçtan mutlaka 3 puan almalıyız. Sezon sonuna kadar play-off yarışının içindeydik. Bu vakitten sonra play-off’a kalamazsak çok üzülürüz. Bu doğrultuda son 180 dakikada, terimizin son damlasına kadar savaşacağız” ifadelerini kullandı.

Yarın saat 15.30’da Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak maça Nazilli Belediyespor’un şu 11’le sahaya çıkması bekleniyor: İbrahim, Lider, Bora, Hüseyin Bülbül, Hüseyin Akoğlu, Yasin Yener, Arda Demiral, Caner Hüseyin, Sedat, Tufan Zahid, Halil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.