Nazilli Belediyespor’a Yeni Golcü

Nazilli Belediyespor’a Yeni Golcü

Nazilli Belediyespor aradığı golcüyü Sivas Belediyespor’da buldu.Yıllardır gol yollarında büyük sıkıntılar çeken siyah beyazlılar yeni sezon öncesi forveti sağlama aldı. Geçen sezon Sivas temsilcisi i...

Nazilli Belediyespor aradığı golcüyü Sivas Belediyespor’da buldu.

Yıllardır gol yollarında büyük sıkıntılar çeken siyah beyazlılar yeni sezon öncesi forveti sağlama aldı. Geçen sezon Sivas temsilcisi ile ligde ve kupada 16 gole imza atan tecrübeli forvet oyuncusu Atilla Yıldırım siyah incilerle Esat Ergüler Spor tesislerinde sözleşme imzaladı. 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan başarılı forvet oyuncusu kariyerine Hollanda liginin efsane takımı Ajax alt yapısında başlarken, oradan transfer olduğu Utrecht’ten sonra Türkiye’nin yolunu tuttu. Türkiye’de ilk olarak Kasımpaşa forması giyen başarılı oyuncu sırasıyla Konyaspor, Bucaspor, Şanlıurfaspor, Elazığspor, Kocaeli Birlikspor ve son olarak Sivas Belediyespor’da forma giydi. Yıldırım’ın bir diğer eski takım arkadaşı olan Ali Akburç’u da transfer eden siyah inciler böylelikle gol yollarını sağlama almış oldu. Yıldırım ve Akburç geçen sezon Sivas Belediyespor’da toplamda 32 gol kaydetmiş.

ÇİFTTE TRANSFERLER

50. yıl öncesi transfer çalışmalarını devam ettiren Nazilli Belediyespor Manisaspor’da geçen sezon şampiyonluk yaşayan sol bek Gökhan Dinçer ve bonservisi Beşiktaş’ta bulunan Bayrampaşaspor’da forma terleten Melik Yeğin ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüklerini belirten Özgen Türker yaptığı açıklamada, "Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizin ve scout ekibimizin vermiş olduğu raporlar doğrultusunda devam ediyor. Geçtiğimiz sezonu Manisaspor’da şampiyon olarak bitiren Gökhan Dinçer ile 2 yıllık anlaşma sağlamış bulunmaktayız. Geçtiğimiz sezonu Manisaspor’da şampiyon olarak bitiren başarılı sol bek’in aynı başarıları kulübümüzde de yaşayacağına inancımız tam. Yine transfer çalışmalarımız kapsamında hücum hattının her bölgesinde oynayabilen 20 yaşındaki başarılı genç oyuncu Melik Yeğin için kulübümüz ile oyuncunun tüm haklarını elinde bulunduran Beşiktaş Jimnastik Kulübü her konuda anlaşma sağlanmıştır. Melik ile yapılan görüşme neticesinde kendisiyle anlaşılmış ve 2 yıl için takımımıza kazandırılmıştır. Gökhan ve Melik’e hoşgeldiniz der yeni sezonda başarılar dileriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.