Nazilli Belediyespor’da Şok İstifa

Nazilli Belediyespor’da Şok İstifa

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, görevinden istifa ettiğini açıkladı.Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurittin Özkat, sezon içerisinde ç...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurittin Özkat, sezon içerisinde çok yıprandığını söyleyerek, “Bu sezon başarısız olduk. İstifa kararı aldım. Ben bu kulüpte tam 14 yıl boyunca Genel kaptanlık, muhasiplik, Alt yapı sorumlusu, basın sözcülüğü yaptım. 7 sezon transfer komitesinde bulundum. İşi artık tadında bırakmak istedim. Kulübümü çok seviyorum. Zaten sevmesem 14 yıl boyunca çeşitli kademelerde görev yapmazdım. Kulüp benim değil tüm Nazilli’mizin kulübü. Önümüzdeki arkadaşlarımızın önlerini açmak için istifa kararı aldım. Ben bu kulüpte bu güne keder 7 kulüp başkanı ile çalıştım. Kulübümüzde başkanlığa çok istekli olan arkadaşlarımızın önlerini açmak için istifa kararı aldım. Tabi ki bu da çok zor oldu ama istifa kararı almak zorundaydım. Artık kulübümüzün normal bir üyesi olarak dıştan yardım istendiğinde yine de yardımcı olacağımın bilinmesini istiyorum. Çünkü ben Nazilli Belediyesporumuzu çok seviyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.