Nazilli Birlik’in Yeni Yönetimi Alıcık’ı Ziyaret Etti

Nazilli Birlik’in Yeni Yönetimi Alıcık’ı Ziyaret Etti

Nazilli Birlik Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.Geçtiğimiz günlerde seçime giderek yeni başkan ve yönetim kurulunu belirleyen Nazilli B...

Nazilli Birlik Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde seçime giderek yeni başkan ve yönetim kurulunu belirleyen Nazilli Birlik’in yeni Başkanı Refik Ekiz, 2. Başkanı Ali Küçüksakallı Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim İstanbullu, Zeki Uluman ve Savaş İçözlü Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Alıcık’ın önceden beri birliklerine karşı duyarlı davranarak kendilerine her zaman destek olduklarını söyleyen Nazilli Birlik Başkanı Refik Ekiz, Bu ziyaretimizde hem başkanımıza birliğimizin yeni yönetimi olarak kendimiz tanıtmak hem de birlik olarak bu dönem içerisinde yapacağımız etkinlikler hakkında bilgi verdik. Başkanımıza Otogarımızın temizliği, düzeni ve personelin bizlere olan güler yüzlü tavrından dolayı teşekkür ediyoruz. Otogarımızda vatandaşlarımız iyi bir şekilde hizmet alıyor. Bizde rahat bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Birlik’in yeni başkan ve yönetim kurulunu tebrik etti. Alıcık Nazilli Birlik’in Nazillide ulaşım hizmeti noktasında büyük bir hizmeti yerine getirdiğini belirterek “Biz Belediye olarak bütün hizmetlerimizde vatandaşımızın huzuru ve rahatı için çalışıyoruz. Sizlere rahat bir çalışma ortamı yaratırsak vatandaşımızın da rahat edeceğinin biliyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.