Nazilli Kız Meslek Lisesi, Üçüncü Toplantıya Katıldı

Nazilli Kız Meslek Lisesi, Üçüncü Toplantıya Katıldı

Nazilli Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, AB eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Programları kapsamında Romanya’nın Bükreş şehrinde üçüncüsü gerçekleşen proje toplantısına katıldı.

- Nazilli Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, AB eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Programları kapsamında Romanya’nın Bükreş şehrinde üçüncüsü gerçekleşen proje toplantısına katıldı.

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Programları kapsamında Erken Okul Terklerinde Yenilik isimli (Innovation In Early School Leaving) Leonardo da Vinci yenilik transferi projesi çerçevesinde Romanya’nın Bükreş şehrinde düzenlenen üçüncü proje toplantısına katıldı.

Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni proje irtibat kişisi Zehra Ateş Duruakan ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Fatma Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen proje toplantısında proje kapsamında düzenlenen uluslararası konferansta katılımcı kurumlar ülkelerinin erken okul terki istatistiklerinin ve iyi uygulamalarının sunumlarını yaptıklarını belirtildi. Zehra Ateş Durukan; “Erken okul terklerini önlemek amacıyla ülkeler arasında transfer edilen iyi uygulamaların kurum içi ilerlemeleri, öğrenciler ve öğretmenler üzerindeki etkileri hakkında tartışıldı. Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Portekiz ortağı ISCAP’ın İşbirlikli Öğrenme Yaklaşımı (Cooperative Learning) iyi uygulamasını kendi kurumuna transfer ederek, çeşitli derslerin bu yaklaşımla işlenmesine başlandı. Her ülkenin kendi dilinde ulaşılabilen proje web sitesi http://inschoolproject.org’dan proje ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz” dedi.

NAZİLLİ KIZ MESLEK LİSESİ, ÜÇÜNCÜ TOPLANTIYA KATILDI

NAZİLLİ KIZ MESLEK LİSESİ, ÜÇÜNCÜ TOPLANTIYA KATILDI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.