Nazilli Memur-Sen’den Görev Değişikliği

Nazilli Memur-Sen’den Görev Değişikliği

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Nazilli Temsilciliğinde görev değişikliği gerçekleşti. İlçe temsilciliğine Diyanet-Sen Nazilli İlçe Temsilcisi İbrahim Çetinkaya getirilirken, bileşen sendikalardan da kendisine destek geldi.

- Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Nazilli Temsilciliğinde görev değişikliği gerçekleşti. İlçe temsilciliğine Diyanet-Sen Nazilli İlçe Temsilcisi İbrahim Çetinkaya getirilirken, bileşen sendikalardan da kendisine destek geldi.

Amaçlarının yeni Türkiye vizyonunda Nazilli ilçe temsilciliği olarak üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmek olduğunu belirten İbrahim Çetinkaya; “Malum yapılarla gereken mücadelede üzerimize düşen her türlü çalışmada bulunacağımızı belirtmek isteriz. Geçtiğimiz Eylül ayında Aydın’da yapılan Sağlık-Sen Olağan Genel Kurulundan sonra görevden alınan Nazilli Memur-Sen eski İlçe Temsilcisi Hasan Gürbüz’ün 15-16 Eylül 2014 tarihlerinde yerel internet gazetelerine yapmış olduğu basın açıklaması asılsız olup, Nazilli Memur-Sen İlçe Temsilciliğini bağlamamaktadır. Yapmış olduğu açıklama kendisinin şahsi düşünceleridir. Yapılan basın açıklamalarını Memur-Sen İlçe Temsilciliği olarak kınıyoruz. Sağlık-Sen Aydın Şubesi’nin 14 Eylül 2014 tarihinde yapılan olağan genel kongresinde yeniden güven tazeleyen Başkan A.Baki Karaer ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği görevi ile birlikte Memur-Sen İlçe Temsilciliği görevini de yürütecek olan İbrahim Çetinkaya’ya yeni görevinde başarılarak dileyerek, tebrik eden Memur-Sen bileşeni Sağlık-Sen İlçe Başkanı Bayram Keskin, TOÇ Bir-Sen İlçe Temsilcisi Mehmet Akdeniz, Eğitim-Bir-Sen Nazilli İlçe Temsilcisi Özkan Yıldırımkaraman ve Büro Memur-Sen İlçe Temsilcisi Ali Çam ise uyumlu bir şekilde çalışarak şahsi hırs ve ihtiraslardan uzak üyelerin menfaati, huzur ve refahı doğrultusunda çalışarak zirvede olan sendikalarını daha üst noktalara taşımak istediklerini dile getirdiler.

NAZİLLİ MEMUR-SEN’DEN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

NAZİLLİ MEMUR-SEN’DEN GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.