Nazilli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Aşure Günü Etkinliği

Nazilli Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Aşure Günü Etkinliği

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel Aşure Günü etkinliğine katıldı.Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel Aşure Günü etkinliğine katıldı.

Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel Aşure Günü etkinliğine Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, Nazilli Milli Eğitim Müdürü Yener Gök, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürleri katıldı.

Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, yöneticileri, Okul Aile Birliği’nin katkılarıyla geleneksel hale getirilen aşure etkinliğine katılan her kese teşekkür eden Okul Müdürü İsmail Şimşek “ Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliği her sene yapmaya devam edeceğiz. Bu etkinliği yapmaktaki hedefimiz birlik beraberliği sağlamak, okul, veli, aile işbirliğini sağlayarak, okulumuzu daha güvenilir ve daha işleyen hale getirmektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.