Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Nazilli Nasıl Kurtulur

Basireti bağlanmış, üzerine ölü toprağı serilmiş, bir şehirde yaşıyorum. Üzüntüm kendime dairse, Allah'ın laneti üzerime olsun.

Korkum, üzüntüm, üretimin duracak noktaya kadar yavaşlaması, şehrin iş günlerini tatil günü edasıyla yaşaması, Gençlerin gelecekleri konusunda karamsarlığa kapılması, Negatif enerjinin tüm şehrin üzerine yayılması beni korkutuyor, çok üzüyor.

Ne olmalıda bu kâbusun altından sıyrılmalı, yepyeni bir heyecan yaşamalı bu koca ölü şehir?

İktidar partisinin vekillerinin, yereldeki yöneticileri ile uyumsuz çalışmaları birbirlerinin yüzlerine gülüp, arkalarından kuyularını kazmaları; hepsinin ayrı imparator olma hastalığı, (büyük olasılıkla yukarıdan onlara bulaşıyor bu hastalık)

Demokratik kuralları çiğnemeleri yetmiyormuş gibi, şiddete varacak eylemlere kadar görmezlikten gelmeleri.

Nazilli'de seçimi kaybetmesine sebep olduğundan, şuanda Nazilli, Aydın ili ile uyumsuz. Anakara'yla uyumsuz, durumda, çıkmazlarda görünüyor.

Nazilli'ye hiçbir yatırımın gelmeyeceği çivinin dahi çakılmayacağı söylentileri de nazillide moral bozukluğuna sebep oluyor.

Gönderilen paraların yeterli olmadığı eskisinin yarısında olduğu söylentileri cabası.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde çalışanlardan daha çok çalışanın olması Nazilli'ye gelen paraların işçi ücretlerini bile karşılamadığı söylentileri, tamamen negatif yönde halkımızı etkiliyor olmalı.

Bazı hizmetlerin Büyükşehir belediyesine geçmesinin belediye çalışanlarının rahat at koşturmalarını ve yapmaları gereken işleri yapmayıp “O işi Büyükşehir Belediyesi öyle istedi” gibi sözlerle kendi olumsuzluklarını da, Büyükşehrin belediyesinin üzerine attıklarını öğreniyoruz.

Şehir halkı rahatsız, mutsuz ve ölüm öncesi rehavet içinde.

Nazilli bu durumdan nasıl kurtulur?

Nazilli Belediye başkanı Haluk Alıcık'a, bir bakan, Nazilli'ye geldiğinde, Ak Parti'ye katılmasını istenmiş miydi? Ya da “Sizi partimizde görmek istiyoruz” gibi bir söz söylemiş miydi?

Söylenmişti.

İşte bunu davet sayıp, MHP'li belediye meclis üyeleri ikna edilerek, Ak Parti'ye geçmeleri sağlanmalı.

Nazilli'den doğuda kalan ilçeler le birlikte Nazilli yeni bir yasayla, il yapılmalıdır.

Bazilarınıza göre “geçti Bor un pazarı sür eşeğini Niğde’ye” lafının tam yeri olabilir,

Ama, sakın öyle düşünmeyiniz.

Bu şehre iyi bir şeyler vermek için, iş yapmak için, seçilmiş, Belediye Başkanı ve Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımız bu gidişata dur demeden edemezler, etmeliler.

Vaatlerini bu güne kadar tuttuğunu söyleyen, Belediye başkanı ve ekibi eğer tarihe, son yapamadıkları ile geçmek istemiyorlarsa, bu duruma el koymalılar ve Nazilli'ye yeni bir heyecan kazandırmalılar. Ben öyle zannediyorum ki Bu iş Nazilli belediye Başkanı Haluk Alıcık ve ekibin de bulunan arkadaşları ile, Nazilli Ak Parti yönetimi ve vekillerimizin elindedir.

Göreceksiniz Hem Nazilli Kurtulacak hem Aydın ilinin doğu bölgesindeki ilçeleri.

Bir bakmışsınız Denizli ile Nazilli'nin tam orta yerine havaalanı bile yapılmış oluyor. Bu benim hayalim bakalım gerçek olacak mı? 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum