Nazilli Polisinden Sürücülere Broşürlü Uyarı

Nazilli Polisinden Sürücülere Broşürlü Uyarı

Nazilli Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, vatandaş ve sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.

- Nazilli Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, vatandaş ve sürücülere bilgilendirici broşürler dağıttı.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün daha huzurlu kent oluşturmak için vatandaşlarla işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalara bu sefer araçtan hırsızlık ve yeni yönetmelik ile elektrikli bisikletlerde zorunluluk haline gelen kask, koruma gözlüğü, tescil plakası ve sürücü belgesi konularında uyarılarda bulundu. ‘Hırsıza fırsat vermeyin’ başlıklı dağıtılan broşürlerde; “Araç içinde görünür yerde değerli-değersiz eşya ve çanta bırakmayın. Aracınızı güvenli ve aydınlık yerlere park edin. Aracınıza alarm taktırın ve Hırsız için bir dakika bile fazla” ifadeleri ile gerekli uyarılar yapılırken, ‘Trafikte önce siz örnek olun, diğerlerinin değiştiğini göreceksiniz’ başlıklı broşürde ise; “Karayolları Trafik Kanunu ve ilgili yönetmeliğe göre motosiklet ve motorlu bisikletlerde olduğu gibi 0.25 KW’ya kadar elektrikli bisikletlerde kask ve koruma gözlüğü, 0.25 KW’dan büyük elektrik motorlu bisiklet türü araçlarda ise kask, koruma gözlüğü, tescil plakası ve sürücü belgesi zorunludur” ifadeleri yer aldı.

Nazillili vatandaşlar da kendilerine broşür dağıtarak uyarılar yapan polislere teşekkür ederek, kurallara uyacaklarını söylediler.

NAZİLLİ POLİSİNDEN SÜRÜCÜLERE BROŞÜRLÜ UYARI

NAZİLLİ POLİSİNDEN SÜRÜCÜLERE BROŞÜRLÜ UYARI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.