Nazilli Protokolü Bayramlaştı

Nazilli Protokolü Bayramlaştı

Nazilli protokolü Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda bayramlaştı. Nikah Salonunda saat 10.00’da başlayan resmi bayramlaşma töreni Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Huzurevi ve Sevgi Evleri ziyaretleri ile son bu

- Nazilli protokolü Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda bayramlaştı. Nikah Salonunda saat 10.00’da başlayan resmi bayramlaşma töreni Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Huzurevi ve Sevgi Evleri ziyaretleri ile son buldu.

Bayramlaşma törenlerine İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Emniyet Müdürü M. Ali Berksoy, İlçe Jandarma Komutanı vekili Kd.Bçvş. Mehmet Uçak, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Av. İmran Acar, MHP Nazilli İlçe Başkanı Av. K.Engin Özcan, Kurum ve Kuruluşların amirleri, Nazilli Belediyesi daire müdürleri, Mahalle Muhtarları ile davetliler katıldı.

Nikah salonunda başlayan tören Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Hürriyet Merkez Karakolunda devam etti. Emniyet teşkilatı personeli ile bayramlaşmanın ardından Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığına geçildi. Rütbeli ve askerlerle bayramlaşan protokol üyeleri daha sonra ise Haluk Alıcık Huzur evini ziyaret etti. Huzur evinde gerçekleştirdikleri bayramlaşmada huzurevinde barınmakta olan yaşlılarla bayramlaşan protokol üyeleri, hal ve hatırlarını sormayı ihmal etmedi. Protokol üyeleri sevgi evlerinde kalan çocukları da ziyaret etti.

NAZİLLİ PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

NAZİLLİ PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.