Nazilli’de 1 Haftada Üç Bonzai Vakası

Nazilli’de 1 Haftada Üç Bonzai Vakası

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 6 gün içerisinde 3 genç bonzai şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan 3 kişinin hayati tehlikeyi atlatarak, taburcu edildi.Nazilli’de son 6 gün içerisinde 3 ki...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 6 gün içerisinde 3 genç bonzai şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan 3 kişinin hayati tehlikeyi atlatarak, taburcu edildi.

Nazilli’de son 6 gün içerisinde 3 kişi bonzai şüphesiyle Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Son günlerde artan uyuşturucu kullanımı dikkat çekerken, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nin de çalışmalarını genişlettiği öğrenildi. Aynı hafta içerisinde ilk olarak C. Ö. (14) isimli çocuk 112 ambulansı ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan C.Ö, hayati tehlikesi olduğu için Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne sevk edildi. Bonzai içtiği iddia edilen bağımlı gencin hastaneye getirildiği sırada bilincinin kapalı ve hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Aynı gün ikinci vaka ise Kanal Yolu Camisi civarından 112 ambulansı ile hastaneye getirildi. Turhan A.(24) ismindeki genç de bonzai şüphesiyle acil servise yatırıldı. Daha sonra yoğun bakıma alındı. Öteki gün ise Yıldıztepe Mahallesi 61 sokakta baygınlık geçiren bir kişi olduğu bilgisi 112’ye ihbar edildi. Fenalaşan Murat T.(23) isimli genç de bonzai şüphesiyle yoğun bakıma alındığı bildirildi. Öte yandan, 3 kişinin hayati tehlikeyi atlatarak, taburcu edildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.