Nazilli’de Alternatif 23 Nisan Kutlaması

Nazilli’de Alternatif 23 Nisan Kutlaması

Nazilli’dei 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında CHP ve bazı sivil toplum örgütleri alternatif kutlama yaptı.

-Nazilli’dei 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında CHp ve bazı sivil toplum örgütleri alternatif kutlama yaptı.

Nazilli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk töreni protokol yaptı. Protokol tarafından yapılan çelenk koyma töreninde sadece Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konuldu. Protokol törenine alternatif olarak Atatürkçü Düşünce Derneği, İşçi Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Eğitim-İş, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ve Türkiye Emekliler Derneği Nazilli Temsilcilikleri tarafından da çelenk bırakıldı.

Törende konuşan ADD Gençlik Kolları Üyesi Miray Al; “Bugün 23 Nisan, yurdun her köşesinde al bayrağın gölgesinde buluşun çocuklar. Bugün ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 94.yıl dönümüdür. Bugün, kutsal topraklarımızı işgal eden düşmanları yurdumuzdan atmak için ant içtiğimiz bir gündür. Bugün, Büyük önder Mustafa Kemal Paşa’nın çevresinde çelik bir halka, tunç bir kale olduğumuz bir gündür. Bugün, Milli egemenliğimizin Türk çocuklarına bayram olarak armağan olarak hediye edildiği bir gündür. Bugün 23 Nisan, Dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram günüdür” dedi.

NAZİLLİ’DE ALTERNATİF 23 NİSAN KUTLAMASI

NAZİLLİ’DE ALTERNATİF 23 NİSAN KUTLAMASI

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.