Nazilli’de Aşağı Yakacık Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Nazilli’de Aşağı Yakacık Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aşağı Yakacık (Avra) mahallesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan muhtarlık hizmet binasını inceleyerek Avra Ma...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aşağı Yakacık (Avra) mahallesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu. Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan muhtarlık hizmet binasını inceleyerek Avra Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Rutin aralıklarla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aşağı Yakacık Mahallesinde muhtarlık binası ve mahalle konağının eski ve kullanışsız durumda olduğu bilgisini almasının ardından gerekli çalışmaların yapılması için Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne gerekli talimat vererek çalışmaları başlatmıştı. Nazilli Merkeze bağlı ve Nazilli Belediyesinden hizmet alan mahallenin öncelikle eski ve kullanışsız durumda olan mahalle konağı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tadilata alındı. Yapılan tadilat çalışmalar kapsamında konağın eskiyen kapı ve pencereleri yeniledi. İç ve dış boyaması gerçekleştirilerek vatandaşların kullanımına sunuldu. Muhtarlık hizmet binası olmayan mahalleye günümüz şartlarına uygun bir muhtarlık binasının yapımı da tamamlandı. Nazilli Belediyesi tarafından diğer mahallelerde yapılan muhtarlık hizmet binalarının aynısından yapılan Muhtarlık hizmet binasının içerisinde muhtar çalışma ofisi, bekleme odası, mutfak ve tuvalet yer alıyor.

Nazilli Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan Muhtarlık hizmet binası ve mahalle konağını Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan, Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur ve Mahalle Muhtarı Muammer Fidan ile inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesinin en uzaktaki mahallelerde bile en ince ayrıntısına kadar hizmetlerinin yapıldığını ifade ederek, “Uç beylerimiz olan muhtarlarımızın hizmet ortamını daha iyi hale getirirsek onların daha verimli çalışmalarına katkıda bulunmuş oluruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz mahalle konağında da tadilat çalışmasında bulundular birçok kişinin uğrak yeri olan bu mahalle konağımızı Aşağı Yakacık’a yakışır hale getirdik. Muhtarlık hizmet binasını da tamamladık. Mahalle sakinlerine ve muhtarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Alıcık daha sonra en iyi kirazın yetiştiği Avra mahallesindeki üreticileri ve Avra mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Üreticilerin ürünlerini depoladıkları alanlarda gördükten sonra mahalle sakinlerinin sıkıntı ve sorunlarını ikram edilen kirazları yiyerek dinledi. Alıcık havası, suyu ile cennet köşelerinden biri olan Avra Mahallesine bundan sonra da hizmetlerin en iyi şekilde verilmeye devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.