Nazilli’de Başlatılan ’Çocuklarla Kitabını Paylaş’ Projesine Destek Yağıyor

Nazilli’de Başlatılan ’Çocuklarla Kitabını Paylaş’ Projesine Destek Yağıyor

Nazilli Devlet Hastanesinde Çocuk Servisi’nde başlatılan ‘Çocuklarla Kitabını Paylaş’ projesine destek yağıyor.Nazilli Zafer İlkokulu ve Gökkuşağı Kreşi işbirliğinde başlatılan projeye destek vererek...

Nazilli Devlet Hastanesinde Çocuk Servisi’nde başlatılan ‘Çocuklarla Kitabını Paylaş’ projesine destek yağıyor.

Nazilli Zafer İlkokulu ve Gökkuşağı Kreşi işbirliğinde başlatılan projeye destek vererek kitap bağışlarında bulundular. Hastaneye gelen Zafer İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencileri 546 kitap bağışında bulunarak projeye destek oldular Gökkuşağı kreşi öğrencileri de projeye 70 kitap ile katıldı.

Nazilli’de eğitime önem veren kuruluşların başında yer alan Uğur Grubu da başlatılan projeye destek çıkarak Nazilli Devlet Hastanesinde Çocuk Servisinde ‘Çocuklarla Kitabını Paylaş’ projesi kapsamında kurulan ‘Çocuk Kütüphanesi’ne kitap bağışında bulundular. Odaları tek tek dolaşarak birer tane kitap hediye etmelerinin ardından Hastane yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan’ı makamında ziyarette bulundu.

Hastane yöneticisi ve başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan’da kitap bağışçılarının sorumlularına ve kitap bağışında bulunan öğrencilere Teşekkür Belgesi vererek, “Hastanemizde Çocuk Servisinde başlattığımız ‘Çocuklarla Kitabını Paylaş’ projemize destek yağıyor. Buda bizleri çok sevindiriyor. Ben kitap bağışında bulunan okullarımıza, minik öğrencilerimize ve kuruluşlarımıza duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Amacımız Hastanemiz Çocuk Servisimizde tedavi için bulunan çocuk hastalarımızın faydalanabilecekleri güzel bir çocuk kütüphanesi oluşturmaktır” dedi.

Hastaneye Kitap bağışında bulunan Uğur Grubundan Kenan Aras da, “Biz şirket olarak sosyal projelere çok önem veren bir şirketiz. Nazilli Devlet Hastanesinin yapmış olduğu ‘Çocuklarla Kitabını Paylaş’ projesi kapsamında başlatılan kampanyadan haberdar olduk. Şirket olarak da bu kampanyaya katılmak istedik. Çocuklarımızı sevindirebilirsek ne mutlu bize. Sosyal projelere destek ve çare olmaya çalışıyoruz. Özellikle de çocuklarla ilgili projelere şirket olarak daha hızlı bir şekilde cevap vermeye çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.