Nazilli’de Belediye Meydanı Çiçek Gibi Oldu

Nazilli’de Belediye Meydanı Çiçek Gibi Oldu

Nazilli Belediye meydanına kenarları çiçekliği bulunan yeni oturma bankları yerleştirildi. Eskimiş ve yıpranmış oturma bankları ise onarılarak bakımları yapıldı.Nazilli Belediye meydanına Nazilli Bele...

Nazilli Belediye meydanına kenarları çiçekliği bulunan yeni oturma bankları yerleştirildi. Eskimiş ve yıpranmış oturma bankları ise onarılarak bakımları yapıldı.

Nazilli Belediye meydanına Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kenarları çiçeklikli yeni oturma bankları yerleştirildi, eskimiş ve yıpranmış oturma bankları onarılarak bakımları yapıldı. Özellikle Yazın sıcağını Belediye meydanının püfür püfür esen rüzgârından yararlanmak isteyen vatandaşların uğrak yeri haline gelen Belediye Meydanı son günlerde yapılan değişiklikler ile daha bir güzelleşti. Önceki günlerde gerçekleştirdiği çalışmalarla Belediye meydanına yeni çiçeklikler ekleyerek meydanı rengârenk bir görünüme kavuşturan Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri Belediye Meydanında bulunan oturma grupları ve eski çiçeklikleri de elden geçirerek eksiklerini giderdi. Çalışmalar kapsamında oturma gruplarındaki eksik ve kırık parçalar sökülerek yerlerine yenileri monte edildi.

"SOSYAL ALANLARA SAHİP ÇIKILMALI"

Özellikle yaz akşamlarında vatandaşların uğrak yeri olan belediye meydanındaki yenilikleri ve yapılan çalışmaları memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, yaz akşamlarının sıcak akşamlarında belediye meydanın serinliğinde vakit geçirirken görsel güzelliğinden de yararlanma fırsatını yaratan belediye çalışanlarına ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sıcak yaz günlerinde insanların parkları ve Şehrin en işlek yeri olan Belediye Meydanını yoğun olarak kullandığını belirterek, Belediye Meydanındaki onarım bakım çalışmalarının yanı sıra Nazilli’nin her noktasındaki parklarda rutin olarak bakım onarım çalışmalarının sürdürüldüğünü ve eksikliklerin giderildiğini belirtti. Başkan Alıcık, vatandaşlarında Nazilli Belediyesi tarafından yapılan çalışmalara vatandaşlarında sahip çıkmasını isteyerek yeşil alanları itinayla koruyarak hepimizin kullandığı bu sosyal alanlara birlikte sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.