Nazilli’de Bozyurt Camisi Bakıma Alındı

Nazilli’de Bozyurt Camisi Bakıma Alındı

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin çalışmalarının yanı sıra okullar camiler gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmaları yapmaya devam ediyor.Bu çalışmalar kaps...

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri rutin çalışmalarının yanı sıra okullar camiler gibi ortak kullanım alanlarında bakım ve iyileştirme çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında Bozyurt Camisi Nazilli Belediyesi tarafından bakıma alındı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Bozyurt mahallesine yaptığı ziyaret esnasında mahalle sakinleri tarafından camileri ile ilgili tadilat ve revizyon taleplerini belirtmelerinin ardından camide yapılması gereken çalışmalar için gerekli ön hazırlıklar yapılarak tadilata başlandı. Öncelikle eskiyen pencerelerin yenilenmesi çalışmalarına başlayan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler hemen ardından caminin boya ve badana işlemlerine koyuldu.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı rutin işlerin yanında okul ve camilerde de bakım onarım çalışmaları yaptığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Camiler İbadet ettiğimiz, Allah’ı çokça andığımız, birlikte dua ve yakarışta bulunduğumuz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, aramızdaki sevgi saygı, kardeşlik ve dayanışma kültürünü geliştirdiğimiz kutsal mekânlardır. Camiler, içinde huzur bulduğumuz yerlerdir. Çünkü camiler, Allah’ın, ’evim’ dediği Kâbe’nin yeryüzündeki şûbeleridir. Ezanlarımızın hiçbir zaman dindirilemeyeceği biz Müslümanlar için en değerli yapılar olan camilerimizi korumak temizlemek ve bakımını yapmak bizlerin görevidir. Mahalle sakinlerimiz camileri ile ilgili tadilat ve bakım talebini bize iletmelerinden hemen sonra çalışmaları başlattık. Görevimizi yerine getirmeyi hatırlatan Bozyurt Mahallesi sakinlerine teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.