Nazilli’de Büyükşehir İftar Çadırına Büyük Rağbet

Nazilli’de Büyükşehir İftar Çadırına Büyük Rağbet

Aydın Büyükşehir Belediyesi her sene olduğu gibi bu yılda Nazilli’de kurduğu iftar sofrası ile binlerce Nazilliliyi misafir ediyor.Ramazan ayının başlaması ile Nazilli’nin çeşitli bölgelerinde iftar ç...

Aydın Büyükşehir Belediyesi her sene olduğu gibi bu yılda Nazilli’de kurduğu iftar sofrası ile binlerce Nazilliliyi misafir ediyor.

Ramazan ayının başlaması ile Nazilli’nin çeşitli bölgelerinde iftar çadırlarını kuran Aydın Büyükşehir Belediyesine ait ekipler, 10 gün boyunca Nazilli 23 Nisan Parkı içerisinde vatandaşları ağırlayacak. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde CHP Nazilli İlçe yöneticileri ile Kadın Kolları da hazır bulundu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce Nazilli halkıyla iftarda bir araya geleceklerini söyleyen CHP Nazilli İlçe Başkan Yardımcısı Erol Gökçe, 10 günlük bir sürenin ardından iftar çadırlarının Ahmet Şensan Kültür Merkezinde kurulacağını ifade etti. CHP’li Gökçe, “Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar sofralarımızda binlerce vatandaşımızla bir araya geleceğiz. Sayın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Ramazan ayı boyunca tek Nazilli’de değil, İl genelinde ve diğer ilçe ve mahalleler olmak üzere her gün 18 noktada iftar sofrası kurulacağını söyledi. Bugün de Nazilli 23 Nisan Parkındayız. Yaklaşık 2 bin kişinin katılımı ile iftarımızı açacağız. Allah kabul etsin” dedi.

Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca her gün 22 bin kişilik yemek çıkararak il genelinde 502 noktada iftar sofrası kuracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.