Nazilli’de Engelli Genç Hayata Döndürüldü

Nazilli’de Engelli Genç Hayata Döndürüldü

Nazilli Devlet Hastanesinde kalbinden yaralanan engelli bir genç acil olarak ameliyata alınarak başarılı bir kalp ameliyatı sonrasında hayata döndürüldü.

Nazilli Devlet Hastanesinde kalbinden yaralanan engelli bir genç acil olarak ameliyata alınarak başarılı bir kalp ameliyatı sonrasında hayata döndürüldü.

Nazilli Devlet Hastanesinde başarılı bir kalp ameliyatı gerçekleştirerek engelli bir hastayı hayata döndüren Kalp Damar Cerrahı Opr. Dr. Nail Sirek; “Hastamız Emrah Şahinoğlu hastanemize geldiğinde göğsünün sol ön tarafında kesici alet bıçak yaralanması vardı. Acil olarak hastamızı muayene ederek değerlendirdik. Bıçak yaralanmasının kalbine doğru ilerlediğini ve kanamasının olduğunu tespit ettik. Hastamızı acil olarak ameliyata aldık. Ameliyata almasaydık hastamızın başka bir şansı yoktu. Hastamızı kaybedebilirdik. Göğüs kemiğini açtık. Kalbin etrafındaki zarının ve kalbin tamamen kan ile dolu olduğunu ve kanın kalbin çalışmasını engellediğini gördük. Kalbin zarını açtığımızda, kalbin sağ tarafındaki ön yüzünde yaklaşık 2,5 - 3 santimlik bir kesici alet yaralanması olduğunu gördük ve bu bölgeyi tamir ettik. Ameliyatımızdan sorunsuz çıktık. Hastamızın durumu iyi” ifadelerini kullandı.

DOKTORLARINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Hasta Emrah Şahinoğlu’da “Şu anda çok iyiyim. Ağrılarım geçti. Beni hayata döndüren doktorlarıma teşekkür ediyorum” dedi

. Hastanın annesi Dilbaz Şahinoğlu ise, oğlunu sağlığına kavuşturan hekimlere teşekkür ederek, “Allah bana oğlumu bağışladı. Oğlum ölümden döndü. Doktorlarım oğlumu kurtardılar. Oğlum tekrar eski sağlığına kavuştuğu için çok mutluyum. Hastanemizin tüm çalışanlarından ve hastanemizin hizmetlerinden çok memnunum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.