Nazilli’de Esnafa Beyaz Çizgi Uygulaması

Nazilli’de Esnafa Beyaz Çizgi Uygulaması

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Uzun Çarşı, Ayakkabıcılar sokağı ile Uzun Çarşı alt ve üst sokaklarında kaldırımları işgal eden esnafa karşı beyaz çizgi uygulaması başlatıldı.Halkın şik...

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından Uzun Çarşı, Ayakkabıcılar sokağı ile Uzun Çarşı alt ve üst sokaklarında kaldırımları işgal eden esnafa karşı beyaz çizgi uygulaması başlatıldı.

Halkın şikâyeti ve düzenli bir görünüm sağlamak için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatıyla Zabıta Müdürlüğü tarafından başlatılan beyaz çizgi uygulamasında, esnafa 1 metre genişliğinde kaldırım kullanma hakkı verildi. Dükkânların önüne çizilen sınır çizgisine ve bu radikal kurallara esnaftan destek geldi. Vatandaşlardan gelen şikâyetlerden ve daha düzenli bir görünüm sağlamak amacıyla uygulamayı başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Alıcık, "Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnaflarımızı uygulama hakkında bilgilendirdikten sonra iş yerlerinin önüne beyaz çizgi çekilmeye başlandı. Esnafımızdan uygulama hakkında olumlu görüş alıyoruz. Bu uygulama ile esnafımız iş yerlerinin önünde ancak 1 metrelik alanda ürünlerini ve malzemelerini sergileyebilecek, bunun dışında kalan alana malzemelerini çıkaramayacaklar. Aynı durum kahvehaneler içinde geçerli, aksi durumda hareket edenler hakkında cezai işlem uygulanacak. Böylelikle bu uygulama ile çarşı içinde alışverişini yapmak isteyen vatandaş rahat edecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.