Nazilli’de Futbolculardan ‘Askıda Elbise’ Kampanyasına Destek

Nazilli’de Futbolculardan ‘Askıda Elbise’ Kampanyasına Destek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un teknik heyet ve futbolcuları, Nazillispor Taraftar Derneği’nin başlattığı sosyal sorumluluk projesi ‘Askıda Elbise’ kampanyasına dest...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’un teknik heyet ve futbolcuları, Nazillispor Taraftar Derneği’nin başlattığı sosyal sorumluluk projesi ‘Askıda Elbise’ kampanyasına destek verdi.

Nazillispor Taraftar Derneği’ne kampanyaya destek için ziyarete gelen Nazilli Belediyespor teknik direktörü Alaaddin Demirözü, transfer komitesi sorumlusu Cavit Sevim, yardımcı antrenörler ve tüm futbolcular, kullanmadığı elbiselerini getirerek askıya astı. Durumu müsait olan vatandaşların Nazilli Şehir Stadyumu önünde bulunan askılara getirdikleri elbiseleri asabileceklerini söyleyen Nazillispor Taraftar Derneği yöneticisi Eşref Özbağcı, desteklerinden dolayı Nazilli Belediyesporlu teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. Özbağcı, “Başlattığımız ‘Askıda Elbise’ kampanyasına müthiş bir destek var. Nazilli Belediyespor teknik heyeti ve futbolcularda kampanyamıza destek vererek bizi çok mutlu etti. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız utandığı için elbiseleri gece alıyor. Bunda utanılacak hiçbir şey yok. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız gündüz de elbise alsınlar. Biz onların yanındayız” dedi.

“BİZDE KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK”

Takım olarak böylesine önemli bir kampanyaya destek olma kararı aldıklarını söyleyen Nazilli Belediyespor teknik direktörü Alaaddin Demirözü, “Nazillispor Tarfatar Derneğimiz gerçekten çok güzel bir kampanya başlattı. Bizde takım olarak bu kampanyaya destek olmak istedik. Tenik heyet ve futbolcular olarak giymediğimiz eşyaları getirerek askıya astık. Hepimiz insanız. Böylesine vicdanen müthiş bir sorumluluk gerektiren projeyi başlattıkları için ben tekrardan taraftar derneğimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.