Nazilli’de İhtiyaç Sahibi Çocuklara Kırtasiye Yardımı

Nazilli’de İhtiyaç Sahibi Çocuklara Kırtasiye Yardımı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Genç İnsani Yardım Vakfı’nın, Nazilli’de ikamet eden Suriyeli çocuklar ve ihtiyaç sahibi çocuklara yardım için düzenlediği kahvaltı ve kırtasiye yardımı...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Genç İnsani Yardım Vakfı’nın, Nazilli’de ikamet eden Suriyeli çocuklar ve ihtiyaç sahibi çocuklara yardım için düzenlediği kahvaltı ve kırtasiye yardımı etkinliğine katıldı.

Nazilli Sümer Rekrasyon alanında düzenlenen etkinliğe Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Aydın 1. Sıra Milletvekili adayı Deniz Depboylu, Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ve beraberindeki heyet katıldı. Düzenlediği kermesler ve farklı etkinlikler ile birçok yardıma muhtaç aileye ulaşan Genç İHH ekibinden bilgi aldıktan sonra, Nazilli Belediyesi olarak kendilerine destek olacaklarını ve yardımda bulunacaklarını söyleyerek, kitaplar satın aldı.

Türkiye genelinde birçok başarılı yardım kampanyasına imza atan İHH, Aydın ve Nazilli’de aktif projelere devam ettikleri belirterek düzenledikleri kermesler ve farklı etkinlikler ile birçok yardıma muhtaç aileye ulaştıklarınısöylediler. Nazilli’de de Suriyeli ve yetim Türk çocukları ile bir araya gelerek önce kahvaltı yapıp çocuklar ile çeşitli oyunlar oynayan Genç İHH’lar Programın bitişinde ise çocukları bir alana toplayarak kırtasiye malzemesi yardımı yaptılar. Aldıkları hediye karşısında oldukça mutlu olan çocuklar abilerine ve ablalarına teşekkür ederken yoğun programına rağmen etkinliğe katılarak destek veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık gördüğü manzaradan çok etkilendiğini ifade ederek gençleri tebrik etti. Alıcık gençleri makamına davet ederek kendisinden istedikleri her türlü yardıma hazır olduklarını da belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.