Nazilli’de İlk Bayan Cerrah Görevine Başladı

Nazilli’de İlk Bayan Cerrah Görevine Başladı

Nazilli Devlet Hastanesine atanan ilk bayan genel cerrahi uzmanı görevine başladı. Fatsa Devlet Hastanesinden Nazilli Devlet Hastanesine atanan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Didem Ertorul Nazilli Devl...

Nazilli Devlet Hastanesine atanan ilk bayan genel cerrahi uzmanı görevine başladı. Fatsa Devlet Hastanesinden Nazilli Devlet Hastanesine atanan Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Didem Ertorul Nazilli Devlet Hastanesine atanan ilk bayan genel cerrah ünvanını da eline geçirdi.

Nazilli Devlet Hastanesine atanan ilk bayan genel cerrah Opr. Dr. Didem Öztorul, “Nazilli çok şirin ve güzel bir ilçe. Aynı zamanda da uzum ömürlü insanların yaşadığı bir yer. Görev yaptığım Ordu’nun Fatsa ilçe Devlet Hastanesinden NDH. atanarak görevime başladım. Hastalarıma en iyi bir şekilde sağlık hizmeti vermek için çaba sarf edeceğim” dedi.

Nazilli Devlet Hastanesi yöneticisi ve Başhekimi Opr. Dr. Şafak Çalışkan, “Hastanemizin doktor sayısı her geçen gün artıyor. Bu da hem hastanemiz açısından hem de Hastanemizden sağlık hizmeti almakta olan Nazilli başta olmak üzere Kuyucak, Bozdoğan, Karacasu, Buharkent, Sultanhisar ve Yenipazar ilçelerimizde yaşamakta olan vatandaşlarımız açısından sevindirici bir olay. Biz Nazilli Devlet Hastanesi olarak 24 saat boyunca bölge halkımıza en iyi bir şekilde sağlık hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Yönetici ve Başhekim Şafak Çalışkan Hastaneye en son olarak atanarak görevlerine başlayan hekimlerle ilgili olarak da, “Hastanemize en son olarak Mart-2015 ayından buyana, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden pataloji uzmanı Feride Yoksel, Gümüşhane Devlet Hastanesinden Göğüs Hastalıkları uzmanı Nazmiye Akis Gönen, Artvin Devlet Hastanesinden Gastroentoroloji uzmanı Dr. Cenk Emre Meral, Fatsa Devlet Hastanesinden Genel Cerrahi Uzmanı opr. Dr. Didem Ertorul ve pratisyen hekimler olarak da Ordu Çaybaşı Sağlık Ocağından Dr. Fırat Dereli, Van Muradiye TSM.nden Dr. Volkan Şahin, Giresun Devlet Hastanesinden Dr. Çağrı Avcı ve İzmit TSM.nden de Dr. Hasan Sağdemir hastanemize atanarak görevlerine başladılar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum