Nazilli’de ‘İnsan Hakları’ Ödülleri Sahiplerini Buldu

Nazilli’de ‘İnsan Hakları’ Ödülleri Sahiplerini Buldu

Nazilli’de geçtiğimiz aralık ayında sonuçlanan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ödülleri gecikmeli olarak verildi.Nazilli Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine ilçe genelinde...

Nazilli’de geçtiğimiz aralık ayında sonuçlanan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ödülleri gecikmeli olarak verildi.

Nazilli Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine ilçe genelindeki anaokulları, ilkokul, ortaokullar ve lise düzeyinde katılım sağlanan yarışmalarda dereceye giren 12 öğrenci, öğretmeler, okul müdürleri ve velileri katıldı. Törende konuşan Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, “Ülkemizde son yıllarda insan hakları konusunda önemli gelişmeler kat edildi” dedi.

"Çok kitap okuyun"

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Şube Müdürü Latif Akgün, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ağırladı. Çocukalara çeşitli hediyeler veren Kaymakam Küçük, özellikle kitap okumalarını öğütledi. Küçük ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Bu tören daha önce yapılması gereken bir törenmiş. Önceki Kaymakamımız Mehmet Okur Beyin tayini nedeniyle ertelenmiş. Bu ödülleri vermek bize nasip oldu. İnsan Hakları günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren çocuklarımıza ödüllerini verdik. Ülkemizde son yıllarda insan hakları konusunda önemli gelişmeler kat edildi. Son yıllarda birçok yerde insan haklarına yönelik denetimler yapılıyor. Birçok yere kutular kondu. Biz bunları insan hakları kurulları olarak inceliyoruz. Şikayetlere titizlikle dikkat ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, vatandaşlarımızın insanca muamele görebilmesi, daha iyi kamu hizmeti sunabilmemiz için gereken tedbirleri almaya çalışıyoruz. İnşallah iyi günlerde bu konularda bir araya geliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.