Nazilli’de Mezarlıklar Bakıma Alındı

Nazilli’de Mezarlıklar Bakıma Alındı

Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi mezarlık düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yapılan çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur’dan bilgi...

Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi mezarlık düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yapılan çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Sevkan Pekuğur’dan bilgi aldı.

Nazilli Belediyesi tarafından İsabeyli Mahallesindeki mezarlık bakıma alındı. Mezarlık içi ve çevresinde yapılan bakım ve düzenleme çalışmalarında Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince parke taşı döşemesi yapılırken Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli tarafından mezarlık içindeki bitkilerin budama ve bakımları ile kurumuş ot, çalı ve bunun gibi temizlikler yapıldı. Uygulanan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Alıcık kabirler arası döşenen parke taşları ve yapılan temizleme ile budama işlemleri sayesinde vatandaşların kabirlerini daha rahat ziyaret edebileceklerini belirtti. Mezarlıkların endişe ve korku ile karşıdan bakılan yerler olmadığını tam aksine sık sık ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi. Mezarlıkların huzur duyulabilecek ve kişilerin yakınlarına yaptıkları ziyaretler ile ruhlarını şad ettikleri mekânlar olduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli merkez ve Nazilli’ye bağlı tüm mahallelerde mezarlıkların tek tek elden geçirileceğini ve bu uygulamaların düzenli rutin çalışmalar haline getirileceğini belirterek “İnsanlar yaşarken nasıl saygıyı hak ediyorlarsa, vefat ettikten sonra da aynı saygıyı hak ediyorlar. Biz de bu anlayışla mezarlıklarımıza gereken bakım ve önemi gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.