Nazilli’de Mezarlıklar Ramazan Bayramına Hazır

Nazilli’de Mezarlıklar Ramazan Bayramına Hazır

Nazilli Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğun ilgi görecek olan mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarını yapıyor.Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Bahadır Çimen denetiminde...

Nazilli Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğun ilgi görecek olan mezarlıkların bakım ve temizlik çalışmalarını yapıyor.

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Bahadır Çimen denetiminde günlük temizlikleri yapılan Nazilli Merkez ve tüm mahallelerdeki mezarlıklarda yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi genel bakım ve temizlik çalışmalarına hız verildi. Eğriboyun, Evranlı, Malhallı, Arslanlı ve Nazilliye bağlı tüm mahallelerindeki mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdüren Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahatlıkla yapabilmeleri için aralıksız olarak çalışmalarını sürdür dürdüğünü belirten Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Mezarlıkların temizliği kapsamında yabani otların kurumuş dalları temizlendiği, duvarların boyandığı mezarlık ve çevre yolların bakıma alındığı vatandaşın dinlenmesi için konulan bankların ve mezarlıklar içinde yer alan çeşmelerinde onarım ve tamiratların yapıldığını söyledi.

Vatandaşın yapılan çalışmalar ile daha bakımlı ve temiz bir mezarlıkta ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Alıcık “Belirli aralıklarla yaptığımız mezarlık bakımlarımızı hızlandırdık. Personelimiz mezarlıklarda rutin temizlik çalışmaları zaten yapıyor. İnşallah Ramazan Bayramı öncesi arife gününe kadar tüm mezarlıklarımızda çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Mübarek Ramazan ayı içerisinde özellikle arife ve bayram günlerinde vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini ferah ve temiz bir ortamda yapabilmeleri ve sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm çalışmaları eksiksiz yaptırıyoruz. Halkımız bayram ziyaretlerini gerçekleştirdiklerinde içleri rahat edecek. Bundan eminiz. Tüm bu hizmetleri Allah rızası için, halkımızın rahatı için yerine getiriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.