Nazilli’de Motosiklet Hırsızlarına Büyük Darbe

Nazilli’de Motosiklet Hırsızlarına Büyük Darbe

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir bayanın çalınan elektrikli bisikletini bulmak için yola çıkan polis, 40 bin TL’Lik motosiklet vurgununu ortaya çıkardı. İlçede son 15 günde düzenlenen operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 47 şüpheliden 30’u tutuklandı.

- Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir bayanın çalınan elektrikli bisikletini bulmak için yola çıkan polis, 40 bin TL’Lik motosiklet vurgununu ortaya çıkardı. İlçede son 15 günde düzenlenen operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 47 şüpheliden 30’u tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Nazilli’de yaşayan Nihat Narlı, T.A’nın (20) kendisine yeni bir şarjlı bisikleti çok ucuz fiyata satmaya çalışması üzerine durumu polise ihbar etti. T.A’yı yakın takibe alan polis ekipleri, çeşitli hırsızlık suçlarından sabıkası bulunduğu anlaşılan T.A’nın sebze hali civarında ve değişik yerlerde ucuz fiyatlarla motosiklet ve şarjlı bisiklet sattığını tespit etti. T.A’nın Zafer Mahallesinde bulunan evinde arama yapan güvenlik güçleri, piyasa değeri 40 TL civarında olan 12 adet şarjlı bisiklet, 3 üç adet motosiklet, 1 adet jeneratör, 2 adet ağaç kesme motoru ve sprey boyalar ele geçirdi. Soruşturma kapsamında T.A ile birlikte suça karıştıkları ortaya çıkan T.A. (18) ve M.C. (18) isimli iki şüpheli daha gözaltına alındı. Suç aletleri ve çalıntı motosikletlerle birlikte yakalanan üç hırsızlık zanlısı polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Aramalarda ele geçirilen hırsızlık mallarını Asayiş Şube Müdürlüğü önüne getiren polis ekipleri, mağdurlara ulaşmak için çalışma başlattı. İki ay kadar önce 2 bin TL’ye aldığı şarjlı bisikletinin Namık kemal caddesi üzerinde saat 10.00 sıralarında çalındığı ihbarında bulunan bir iletişim firmasında görevli Hülya Baş da (24), emniyete davet edilenler arasında yer aldı. Bahçede dizilen şarjlı bisikletler arasında kendi bisikletini de gören Baş, çalınan bisikletinin üç saat sonra bulunması üzerine polise teşekkür etti.

15 GÜNDE ARANAN 47 KİŞİ YAKALANDI

Bir ay kadar önce Nazilli’ye Atanan yeni emniyet Müdürü M.Ali Berksoy’un başarılı çalışmaları neticesinde artan hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek için çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube ekipleri, son 15 günde 17 ayrı hırsızlık suçundan yakaladığı 17 kişi ile birlikte hakkında yakalama emri bulunan 47 kişiyi daha yakalayarak adalete teslim etti. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden30’u tutuklandı. Hırsızlık malı satın aldıkları tespit edilen 2 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

NAZİLLİ’DE MOTOSİKLET HIRSIZLARINA BÜYÜK DARBE

NAZİLLİ’DE MOTOSİKLET HIRSIZLARINA BÜYÜK DARBE

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.