Nazilli’de Muhtarlara Eğitim Verildi

Nazilli’de Muhtarlara Eğitim Verildi

Nazilli İlçe Koordinasyon Kurulu hizmet içi eğitimleri kapsamında ‘Seçimle Gelen Görevlilere Eğitimi’ düzenlendi.İçişleri Bakanlığının Hizmet İçi Eğitim yönetmeliğinin ”Seçimle Gelen Görevlilere Eğiti...

Nazilli İlçe Koordinasyon Kurulu hizmet içi eğitimleri kapsamında ‘Seçimle Gelen Görevlilere Eğitimi’ düzenlendi.

İçişleri Bakanlığının Hizmet İçi Eğitim yönetmeliğinin ”Seçimle Gelen Görevlilere Eğitimi” semineri Ahmet Şensan Düğün salonunda gerçekleştirildi. Seminerin açılış konuşmasını yapan Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur katılım gösteren muhtarlara ve daire amirlere teşekkür ederek sözlerine başladı. Kaymakam Okur, “Amacımız seçimle gelen siz değerli muhtarlarımızı zaman zaman çeşitli konularda bilgilendirmektir. Bu amaçla toplandık. Gündemimiz bir hayli yoğun 14 tane daire amiri tarafından size çeşitli konulardan bilgi verilecektir” dedi. Yapılan seminere Kaymakam Mehmet Okur’un yanı sıra, Garnizon komutanı Albay Ekrem Turan, Emniyet Müdürü Bünyamin Daştan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz, İlçe Kurum ve Daire Amirleri ve 82 mahalle muhtarı katıldı.

14 DAİRE AMİRİ 80 MUHTARA EĞİTİM VERDİ

Kaymakam Mehmet Okur’un açılış konuşmasından sonra “Seçimle Gelen Görevlilere Eğitimi” semineri başladı. İlk eğitimi Garnizon Komutanı Ekrem Turan verdi. Turan vatandaşlar tarafından askerlik işlemleri yerine getirilirken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verdi. Daha sonra eğitimler sırasıyla, Aydın Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol, ‘Güvenli kan temini’, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu,’Din hizmetleri, Eğitim hizmetleri, Halkla ilişkiler, Diğer kurumlarla ilişkiler, İhtiyaçlar, Mahallede yürütülen hizmetler’ İlçe Jandarma Komutanı Asayiş Kızım Amiri Jandarma Kıdemli Başçavuş Erol Or, ‘2872 sayılı Çevre konunu, 6831 sayılı Orman kanunu, 2863 Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Konunu, 4915 Kara Avcılığı Kanunu, 3285 Hayvan Hastalığı ve Zabıtası Kanunu, Jandarma Yetki ve Görevleri hakkında’,İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, ‘Emniyet İş ve İşlemler’,Asayiş Büro Amiri Erdal Sağlam, ‘Suçun Önlenmesi ve Suçun Tespiti ile Yakalanmasında Emniyet Güçlerine Nasıl yardımda bulunulabileceği’,Trafik Denetleme Büro Amiri Ömer Ayır, ‘Trafik Konusunda Genel Bilgilendirme’,Terörle Mücadele Büro Amiri Necmettin Yerlikaya, ‘Terör Konularında Genel Bilgilendirme’, Nazilli Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden Cem Karaca, ‘Yürütülmekte Olan Faaliyetler Hakkında’, İlçe Nüfus Müdürü Osman İslamoğlu ‘Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Celal Adıyaman, Mekansal Adres Kayıt Sistemi, Nüfus Cüzdan talepleri’, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Şef Hüseyin Apak, ‘Taşımalı Eğitim İle İlgili İş ve İşlemler, Okul Bahçelerinin Kullanımı’ Toplum Sağlığı Merkezi Adına Dr. Belma Sönmez, ‘Kanser Erken Teşhis Tarama Eğitim Merkezi Ketem hakkında’ İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sunay Güler, ‘Bitkisel Üretim, Hayvansal Üretim ve Gıda Hizmetleri’ Nazilli Orman İşletme Müdürü Yücel Sönmez, ‘Kadastro Mülkiyet, Orman Zararları ile Mücadele, Orman ve Köy İşleri Yangınla Mücadele, İşletme Pazarlama’, Nazilli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Vakıf Müdür Vekili Ahmet Özcan Çevikçelik, Gelir Tespiti İşlemleri, 2022 Sayılı Kanun Kapsamında, Engelli Maaşı, Engelli Yakını Maaşı ve Yaşlılık Maaşı, Düzenli Merkezi Yardımlar, Ev Yapımı ve Onarım Yardımı, Aile Yardımları, Dönemsel Gerçekleşen Gıda ve Kömür Yardımı konuları hakkında mahalle muhtarlarını bilgilendirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.