Nazilli’de Okul Kantinleri Denetlendi

Nazilli’de Okul Kantinleri Denetlendi

Nazilli Belediyesi zabıta ekipleri ve Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli, ilçe merkezinde bulunan okullardaki kantinleri denetledi.Sağlık İşleri Müdürü Dr. İrfan Özberk eşliğinde den...

Nazilli Belediyesi zabıta ekipleri ve Nazilli Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personeli, ilçe merkezinde bulunan okullardaki kantinleri denetledi.

Sağlık İşleri Müdürü Dr. İrfan Özberk eşliğinde denetime çıkan Zabıta ekipleri, 2015-2016 Eğitim - Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte İlçe merkezinde bulunan okullardaki kantinlerin hijyen koşullarını inceleyip kantin işletmecilerine uyulması gereken konular hakkında bilgi verdi.

Kantinlerde satılan ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol eden zabıta ekipleri, okul kantinlerinde satışı yasak olan cips ve gazlı içecekler gibi gıdaların satılıp satılmadığını da kontrolünü yaparak kantin görevlilerine gerekli uyarılarda bulundu.

Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Erkan Özdemir ve Sağlık İşleri Müdürü Dr. İrfan Özberk, okul kantinlerine yönelik denetimlerin sık sık tekrarlanacağını belirterek hijyen kuralına uymayan, satışı yasak olan cips ve gazlı içeceklerin satışını yapan kantinlere ihtarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.