Nazilli’de Şüpheli Paket Paniği

Nazilli’de Şüpheli Paket Paniği

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Şehit Mehmet Kesin Parkı girişinde unutulan elektronik devreler bulunan şüpheli paket bomba paniği yaşattı.

- Aydın’ın Nazilli ilçesinde Şehit Mehmet Kesin Parkı girişinde unutulan elektronik devreler bulunan şüpheli paket bomba paniği yaşattı.

Edinilen bilgiye göre olay dün 22.30 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan parkın girişinde yaşandı. Çöp kovası altındaki kaldırımda üç parçadan oluşan elektronik devre atığını fark eden vatandaşlar, parkta bulunan çay bahçesi işletmecisine bildirdi. işletmeci Muhammet Aktaş’ın yakından incelediği ve elektronik devreler olması nedeniyle şüphelendiği elektronik attığı bomba olabileceği ifade edilerek ihbar edildi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik şeridi çekilerek önlem alınan olay yerinde şüpheli paketin elektronik parça olması nedeniyle Aydın’dan bomba imha uzmanı çağrıldı. Çay bahçesini boşaltan ekipler, yolu da kısa süreliğine trafiğe kapattı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğünden gelen özel giysili bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan şüpheli paketin elektronik devre atığı olduğunu belirlendi. Polis elektronik parçaların kim ya da kimler tarafından konulduğunun tespiti için çevredeki MOBESE ve işyeri kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı. Öte yandan çevre güvenliği alan ekiplere meraklı gençler zor anlar yaşatırken, patlama anını kaydetme çabasına giren gençler dikkat çekti. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

‘ŞÜPHELENDİM’

Çay bahçesine gelen bir müşterisinin girişte ışığı yanan bir paketin olduğunu söylemesi üzerine paketi yakından incelediğini belirten işletmeci Muhammet Aktaş, “Müşterimin ışıklı kablolu bir paket gördüm demesi üzerine parkın girişine giderek kutuya baktım. Her yerinden kablolar çıktığı ve ışık yandığı için şüphelenerek polisi aradım. Tehlikeli olabileceğini düşündüm. Kimsenin zarar görmemesi için polisten yardım istedim” dedi.

NAZİLLİ’DE ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

NAZİLLİ’DE ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.