Nba All-star’da Kazanan Batı Karması

Nba All-star’da Kazanan Batı Karması

NBA All-Star 2017’nin kapanış maçında Batı Karması, Doğu Karması’nı 192-182 mağlup etti. Karşılaşmanın MVP’si ise attığı 52 sayıyla Anthony Davis oldu.Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) 66. All-Star ma...

NBA All-Star 2017’nin kapanış maçında Batı Karması, Doğu Karması’nı 192-182 mağlup etti. Karşılaşmanın MVP’si ise attığı 52 sayıyla Anthony Davis oldu.

Amerikan Basketbol Ligi’nin (NBA) 66. All-Star maçı izleyenler için adeta bir görsel şölene de sahne oldu. New Orleans kentinde düzenlenen ve Batı Karması’nın, Doğu Karması’nı 192-182 yendiği mücadele, maç genelinde atılan 374 sayıyla da tarihe geçti.

Batı Karması’nın ilk 5’inde Anthony Davis, Kevin Durant, Stephen Curry, Kawhi Leonard ve James Harden yer alırken, Doğu Karması ise LeBron James, Kyrie Irving, Jimmy Butler, Giannis Antetokounmpo ve DeMar DeRozan ilk 5’iyle sahada yerini aldı.

İlk çeyreği Doğu Karması 53-48 önde tamamlasa da, mücadele Batı Karması’nın üstünlüğüyle geçti. Maçtan 192-182’lik skorla galip ayrılan Batı Karması, Doğu Karması’na karşı NBA All-Star maçlarında 29. galibiyetini elde etti.

Aynı zamanda Golden State Warriors oyuncusu Kevin Durant 21 sayı, 10 ribaunt ve 10 asistlik performansıyla All-Star tarihinde ‘triple-double’ yapan 4. oyuncu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.