Nejat Uygur Buca’da Kahkahalarla Anıldı

Nejat Uygur Buca’da Kahkahalarla Anıldı

Türk Tiyatrosunun duayen ismi Nejat Uygur, ölümünün ikinci yılında Buca Belediyesinin düzenlediği gecede anıldı. Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan anma gecesine Nejat Uygur’un kendisi...

Türk Tiyatrosunun duayen ismi Nejat Uygur, ölümünün ikinci yılında Buca Belediyesinin düzenlediği gecede anıldı. Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan anma gecesine Nejat Uygur’un kendisi gibi tiyatrocu olan oğulları Behzat ve Süheyl Uygur’da katılarak büyük usta hakkında bilinmeyenleri anlattı. Nejat Uygur’un tiyatro oyunlarında unutulmayan sahnelerinden oluşan video gösterisi ile başlayan gecede, hüzün ve kahkaha bir aradaydı.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, büyük ustayı ölümünün ikinci yılında Buca’da anmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Buca’yı 365 gün sanatla buluşturacak Buca Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi, açılışının ikinci günü usta tiyatrocu Nejat Uygur’un anma gecesine ev sahipliği yaptı. Belediyenin düzenlediği gecede büyük usta ölümünün ikinci yılında, oğulları Behzat ve Süheyl Uygur’un söyleşisi ile anıldı. Uygur kardeşler, babaları hakkında bilinmeyenleri anlattı, sevenlerinin merak ettiklerini cevapladı. Nejat Uygur’un unutulmaz tiyatro sahnelerinin yer aldığı video gösterisi ile başlayan gecede, hüzün ve kahkaha bir aradaydı.

VASİYET ETTİĞİ GİBİ ANILDI

Babalarının vasiyet ettiği gibi kahkahalarla anılmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Uygur kardeşler, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya teşekkür etti. Behzat Uygur, “Bugün Nejat baba burada bizle birlikte olsaydı bu ortamdan, bu güzel kültür merkezini görmekten çok mutlu olurdu. Bu yüzden ben Uygur ailesi ve tüm tiyatrocular adına sayın başkana teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.